Despre noi v

Servicii de Protectia Muncii si Situatii de Urgenta in Bucuresti si Ilfov

Echipa OHSAS Experts acopera toata gama de activitati din domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (protectia muncii Bucuresti), situatiilor de urgente (P.S.I. Bucuresti) in conformitate cu normele metodologice de aplicare a prevederilor Legilor nr. 319/2006 (protectia muncii) si nr. 307/2006 (P.S.I.).

OHSAS Experts, in calitate de expert serviciu extern in Protectia Muncii si Evaluare de Riscuri (SSM) si in calitate de cadru tehnic in servicii de situatii de urgenta (PSI), cu seriozitate si profesionalism va oferim asistenta tehnica cat si documentatia necesara pentru a intra in legalitate si pentru a evita amenzile usturatoare ale organelor de control competente.

Experienta de peste 5 ani in domeniul SSM (Protectia Muncii) si PSI ne-a invatat semnificatia serviciilor de calitate, importanta respectarii termenelor, de aceea oferim cele mai bune servicii de Protectia Muncii in Bucuresti si Ilfov. Noi, OHSAS Experts,  promovam valori precum: corectitudine, etica in afaceri, profesionalism in tot ceea ce intreprindem, confidentialitate si rapiditate in tratarea problemelor, pentru a gasi cele mai bune solutii adaptate cerintelor. Ne bazam pe o comunicare deschisa si continua, fiind orientati catre client, pentru a actiona in interesul companiei dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii legate de serviciile oferite (protectia muncii, PSI, Analiza de risc, Protectia Mediului) in Bucuresti si Ilfov, contactati-ne telefonic la numarul 0766.652.599, fie cu ajutorul formularului de contact din partea dreapta, sau :

Email OHSAS

Solicita oferta servicii

  • Hidden

    Expert Form Tip: Sync an Email Add-On

    To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit this link.

    Important: Delete this tip before you publish the form.