Incarcare extinctoare

PROGRAMEAZA Ridicarea Extinctoarelor

Name(Required)

Incarcare extinctoare ILFOV

OHSAS Experts asigura service si incarcare extinctoare in Ilfov si Bucuresti. Cele mai frecvent utilizate mijloace tehnice pentru limitarea si stingerea inceputurilor de incendiu, sunt extinctoarele. Este foarte important ca extinctoarele sa fie folosite diversificat pentru fiecare tip de focare de incendiu. Extinctoarele de incendiu sunt recipiente metalice care contin un agent de stingere ce este expulzat  sub actiunea presiunii din interior si este dirijat asupra unui focar.  In functie de domeniul protejat, fiecare manager cumpara extinctoare adecvate domeniului sau de activitate.

Ca in cazul oricarui mijloc tehnic, la utilizarea extinctoarelor se vor respecta obligatoriu instructiunile de folosire, functionare, verificare, intretinere si reparare.

Serviciul de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor va fi efectuat cu rigurozitate pentru obtinerea asigurarii ca performantele de stingere ale acestora, corespund standardelor specifice in vigoare.

Serviciul de incarcare, verificare si reparare extinctoare pe care vi-l ofera OHSAS Experts implica:

Demontarea extinctorului
Verificarea subansamblelor extinctorului
Inlocuirea agentului de stingere (fie ca este vorba de pulbere, CO2 sau spuma)
Vopsirea recipientului (doar daca este necesar)
Inlocuirea componentelor defecte sau lipsa (atunci cand necesita)
Presurizarea extinctorului
Etichetarea extinctorului
Prelungirea garantiei

Pentru efectuarea serviciului de verificare, incarcare si reparare extinctoare se vor solicita periodic resursele necesare pentru asigurarea rezervelor. In directa corelatie cu tipul extinctoarelor, cu reglementarile interne si cu specificatiile tehnice ale producatorilor se vor pregati mijloacele necesare pentru desfasurarea activitatii. Serviciul de  verificare, incarcare si reparare se va desfasura in conditiile respectarii normelor de securitate si sanatate in munca si de protectie a mediului.

Verificarea extinctoarelor

Activitatea de verificare extinctoare va fi realizata in atelier sau in spatii special amenajate. Pentru efectuarea serviciului de verificare, incarcare si reparare a extinctoarelor vor fi utilizate substante de stingere, piese de schimb, vopsea, aparatura si alte materiale necesare in functie de nevoile identificate. Inainte de inceperea verificarii este necesar sa se analizeze factorii care ar putea influenta negativ desfasurarea activitatii cum sunt umiditatea excesiva sau temperatura necorespunzatoare. Dupa ce extinctoarele pentru care este necesar serviciul de verificare, reincarcare si repare au fost identificate, specialistii aplica procedura specifica, iar la final repun extinctoarele in functiune.

Asigurarea impotriva incendiilor este o activitate ce are caracter permanent. Serviciul de verificare, incarcare si reparare a extinctoarelor pentru incendii, implica dincolo de responsabilitate si profesionalism si o periodicitate a activitatii desfasurate in acest sens. De aceea alegand OHSAS EXPERTS vei selecta un partener alaturi de care construiesti siguranta afacerii tale, intr-o relatie de durata.