Incarcare extinctoare Olteni

Care sunt lucrurile care ne caracterizeaza?

Seriozitate, profesionalism, confidentialitate, preturi reduse, consultanta nelimitata acordata in mod gratuit, garantia serviciilor realizate pentru partenerii nostri de contracte si multe, multe alte lucruri la fel de frumoase.

In ce domenii activam  in mod activ inca din anul 2011?

Responsabilitatile expertilor OHSAS se rasfrang nu doar asupra domeniilor majore precum cel de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU), ci si in sub-domeniile adiacente ca: evaluarea riscurilor de aparitie a incendiilor, incarcare extinctoare, protectia muncii (SSM), medicina muncii, protectia mediului si multe altele de acest fel.Harta pentru Olteni

De ce am hotarat sa punem la dispozitia persoanelor fizice si/sau juridice din localitatea Olteni servicii de incarcare extinctoare Olteni ? Niciodata nu vom fi eficienti in activitatea de PSI-SU daca echipamentele speciale de care avem nevoie in astfel de situatii nu vor fi intr-o perfecta stare de functionare.

Citeste cu atentie tot ce scrie pe site-ul companiei Protectia muncii Bucuresti www.ohsas-experts.ro pentru a afla toate avantajele unei colaborari cu noi in acest domeniu!

Ce  tip de servicii am inclus in pachetul de servicii de incarcare extinctoare Olteni disponibil si pentru companiile din aceasta localitate, inclusiv pentru institutiile publice si organizatiile non-guvernamentale  ?

  • Service extinctoare
  • Verificare extinctoare

incarcare stingatoare olteniPrincipalele servicii sunt, bineinteles, cele de incarcare agent de stingere. Trebuie sa precizam faptul ca noi putem incarca orice tip de extinctor, fie ca este pe baza de spuma, pulbere sau CO2, fie ca este fix sau mobil, de tip P50, P3 sau P5, etc..

De asemenea, cu aceasta ocazie trebuie sa va spunem ca toti beneficiarii de servicii de incarcare extinctoare Olteni furnizate de noi intotdeauna vor beneficia si de servicii profesionale de verificare extinctoare pentru care nu trebuie sa plateasca nimic in plus. Importanta echipamentelor de acest tip ne obliga sa facem acest lucru inainte de fiecare incarcare.  Daca vom descoperi ca exista piese componente defecte, le vom inlocui imediat.

Poate compania Protectia muncii Bucuresti sa ofere servicii de incarcare extinctoare Olteni inclusiv companiilor cu spatii de productie mari si numar sporit de salariati, mai ales si in situatii de urgenta?

DA!! Dotarile de care dispunem si foarta buna pregatire a salariatilor nostri sunt lucrurile care ne permit sa facem fata si unor astfel de situatii.

Noi nu avem nevoie decat de 48 de ore pentru a incarca extinctoarele pe care le aveti in dotare.

Exista facilitati acordate de compania noastra partenerilor de contract de furnizare servicii de incarcare extinctoare Olteni care au un numar mare de extinctoare de incarcat?

Compania Protectia muncii Bucuresti intotdeauna ofera servicii de transport in mod gratuit in astfel de situatii!

Contacteaza imediat un specialist din cadrul companiei noastre pentru a afla cat de accesibile sunt preturile unor astfel de servicii d maxima importanta!

Ce alte tipuri de servicii de incarcare extinctoare Olteni am mai inclus in oferta noastra pentru dumneavoastra?

In afara de serviciile de incarcare agent de stingere si de cele de verificare extinctoare, compania dumneavoastra mai poate beneficia de servicii de presurizare extinctoare, etichetare si prelungire termen de garantie. In anumite situatii va putem oferi si servicii de vopsire extinctoare, daca este cazul!

Cum sunt spatiile in care realizam astfel de activitati?

Trebuie sa stiti ca spatiile special amenajate de noi pentru realizarea unor astfel de lucruri detin toate avizele necesare de functionare si intrunesc toate normele de protectia mediului precum si toate normele de sanatate si securitate in munca! Este unul din motivele pentru care suntem foarte invidiati de catre competitori!

Sunt diferite serviciile de incarcare extinctoare Olteni puse la dispozitie persoanelor interesate din localitatea Olteni de serviciile similare oferite in alte localitati unde avem reprezentante deschise, inclusiv fata de cele din orasul Bucuresti?

Tot ceea ce oferim in celelalte localitati din tara oferim si in localitatea Olteni din judetul Ilfov. Nimic in plus, nimic in minus! Nicioadata nu va fi nevoie sa faceti drumuri in plus pentru a beneficia de toate tipurile de servicii de acest gen!

In situatia in care considerati ca un contract de colaborare cu noi in acest domeniu va poate spori siguranta companiei si mai ales securitatea salariatilor, va rugam sa ne contactati imediat, chiar si telefonic pentru a stabili conditiile unei colaborari frumoase, inclusiv pe termen lung!

Intotdeauna vom fi aici si pentru compania dumneavoastra! Contact :  0748 11.00.57