Masuratori PRAM

Masuratori PRAM: ce sunt, de ce ai nevoie de ele și cine te poate ajuta?

Ce înseamnă masuratori PRAM?

Una dintre masurile importante care vizeaza protectia muncii atunci cand vorbim de orice mediu de afaceri, este verificarea PRAM.

Aceasta denumire este des intalnita sub aceasta forma, semnificatia sa referindu-se la verificarea protectiei prin punerea la pamant a instalatiei electrice si a paratrasnetelor.

Este usor de inteles de ce este necesar ca aceasta verificare sa fie facuta, si care sunt efectele sale pozitive in mentinerea sigurantei la locul de munca.

De ce ai nevoie de masuratori PRAM?

Electricitatea poate ucide sau răni grav oamenii și poate provoca daune materialelor. 

Cu toate acestea, puteți lua măsuri simple de precauție atunci când lucrați cu electricitate sau în apropierea acestuia sau a echipamentelor electrice pentru a reduce semnificativ riscul de rănire a dvs., a angajaților și a celor din jur.

Principalele pericole ale lucrului cu electricitate sunt:

  • electrocutare și arsuri la contactul cu piesele sub tensiune
  • vătămarea cauzată de expunerea la arc, incendiu de la echipamente sau instalații electrice defecte
  • explozie cauzată de aparate electrice necorespunzătoare sau electricitate statică care aprinde vapori sau praf inflamabili

Șocurile electrice pot duce, de asemenea, la alte tipuri de vătămări, de exemplu, provocând o cădere de pe scări sau schele etc.

Cum te poate ajuta OHSAS Experts?

Specialiștii OHSAS Experts vin în ajutorul companiilor cu masuratori PRAM, care să verifice siguranța electrică la loculmde muncă, ca parte a procesului de securitate și sănătate în muncă.

Ce ne recomanda pentru a efectua verificarea PRAM in firma dumneavoastra?

Experienta echipei OHSAS Experts si-a spus cuvantul in ceea ce priveste oferirea serviciilor la un nivel inalt de profesionalism.

Pentru efectuarea verificarii PRAM, lucram cu cei mai buni specialisti in domeniu, care sunt gata sa intampine cu promptitudine solicitarile pe care le aveti pentru firma dumneavoastra.

Ai nevoie de serviciul de verificări PRAM?

Contactează-ne chiar acum și discută cu un specialist OHSAS.