Oferta protectia muncii si psi

Echipa noastra  garanteaza prin oferta protectia muncii si psi   servicii complexe privind  instructajul de protectia muncii (ssm),  evaluarea riscurilor de incendiu , apararea si  prevenirea acestora,  medicina muncii, servicii expert contabil , resurse umane , precum si cea mai larga gama de servicii juridice

Solicitand oferta protectia muncii si psi   veti intelege ca puteti evita din timp  ca  potentialele acceidente de munca , astfel inevitabil veti le  reduce considerabil .

[vc_separator]
[vc_separator]

Cui se adreseaza oferta protectia muncii si psi   ?

 

Oferta protectia muncii si psi   se adreseaza  atat societatiilor mici, cat si celor mari si foarte mari.  Protectia muncii este obligatorie din punct de vedere legal, cat si dpdv moral pentru ca in a  solicita   oferta protectia muncii si psi   cat mai repede intrati imediat in legalitate si in acest fel nu veti fi nevoit sa platiti amenzi foarte mari, si cel mai important nu riscati viata angajatilor cu buna stiinta.

 

Este important sa primiti oferta protectia muncii si psi   pentru a afla costurile pentru intreg serviciul de protectia muncii PSI.

Cum pot obtine  oferta protectia muncii si psi   ?

 

Oferta protectia muncii si psi    se poate obtine completand formularul alaturat, prin email  sau telefonic   :

Telefon: 0747.81.20.81

Email: contact@tst.ohsas-experts.ro

Persoana contact: ing. Lucian Dornescu

 

Pentru a discuta mai multe detalii despre  oferta protectia muncii si psi   va invitam la sediul nostru din Str. 11 Iunie nr 23, sector 4, Bucuresti.