Preturi pentru protectia muncii

Solicita OFERTA

Preturi Protectia Muncii

Oops! We could not locate your form.

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0766.652.599


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

In aceasta sectiune veti gasi detalii legate de oferte preturi pentru protectia muncii  completand formularul alaturat.

Respectarea normelor de protectia muncii (SSM), prevenire si stingiere incendii (PSI), precum si normele de medicina muncii va duce la asigurarea unui mediu de lucru mai bun si mai  sigur pentru angajatii dvs.

Pretul serviciilor SSM, PSI, sau medicina muncii  va fi calculat in functie de domeniul  in care activati  si riscurile profesionale .

Echipa OHSAS Experts  va invita la o discutie deschisa prin care sa punctam nevoile companiei detaliate din punct de vedere SSM si PSI astfel rezultand oferta de pret servicii protectia muncii.

Asadar, programeaza o intalnire !

De ce este important sa aflu despre oferte preturi pentru protectia muncii ?

Avand in vedere numarul mare de firme care ofera instructaj  protectia muncii este foarte important sa verificati cat mai amanuntit tot ce inseamna pret servicii protectia muncii . Pentru a nu avea surprize neplacute, culminand cu amenzi sau costuri ascunse, contactati-ne pentru oferta de pret clara si transparenta.

OHSAS Experts este formata din persoane calificate pentru a asigura o consultanta excelenta in SSM si PSI si in acest fel asiguram serivcii de top.  Alegeti sa va dezvoltati afacerea cu servicii SSM la calitate inalta si pretul corect si fata de dvs si fata de angajati intr-un mediu sigur, legal si fara stres pentru angajatii dvs.

Oferta de preturi pentru protectia muncii sau alte servicii complementare o puteti solicita via e-mail sau telefonic.

Pentru  toate tipurile de preturi pentru protectia muncii  oferim discounturi generoase la abonamente. Detalii la intalnire!