Protectia muncii Ciorogarla

Infiintata inca de acum 5 ani, compania Protectia muncii Bucuresti pune la dispozitia companiilor interesate din localitatea Ciorogarla servicii complete de protectia muncii (SSM) si organizare pentru situatii de urgenta, servicii de medicina muncii, servicii de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU) precum si servicii complexe de protectia mediului.

Echipa de profesionisti de la Protectia muncii Ciorogarla, mai poate interveni in eficientizarea activitatii companiei pe care o detineti si prin oferta sa de servicii profesionale de contabilitate, servicii de resurse umane, consultanta juridica si servicii de evaluare riscuri.

Care sunt atuurile echipei de la  Protectia muncii Ciorogarla?

In primul rand acordarea de consultanta nelimitata si gratuita pentru partenerii de contract, seriozitate, confidentialitate, preturi reduse, garantia serviciilor efectuate si deplasarea la sediul partenerilor nostri. Toate serviciile acordate persoanelor juridice interesate din localitatea dumneavoastra sunt identice cu cele oferite si in Bucuresti, nimic in plus, nimic in minus!

De ce recomandam servicii de prevenire si stingere a incendiilor dar si servicii de securitate si sanatate in munca puse la dispozitie de companii specializate precum Protectia muncii Ciorogarla?

In primul rand pentru ca astfel de companii au o experienta vasta in aceste domenii importante si personal foarte bine pregatit care ofera solutii profesioniste. Un alt motiv este acela ca salariatii dumneavoastra trebuie sa fie foarte bine protejati impotriva accidentelor de munca grave. Tendinta de a folosi tehnologie avansata pentru obtinerea unei productivitati bune este din ce in ce mai des intalnita in zilele noastre. Iar acest lucru trebuie sa ne determine sa organizam activitatile de securitate in munca foarte bine si eficient.

Concret, prezentam in continuare, pe scurt, cateva din serviciile pe care le puteti contracta cu specialistii de la Protectia muncii Ciorogarla: intocmire dosar SSM necesar obtinerii sau reinnoirii Autorizatiei de functionare, identificare probleme si organizare completa de activitate SSM, instructaje profesionale si moderne SSM (worksop-uri, si training-uri) pentru salariati si pentru personalul managerial responsabil cu astfel de activitati, intocmire dosar PSI-SU, organizare completa de activitate PSI in interiorul companiei, informari periodice privind noile reglementari legale in acest domeniu, etc.

Referitor la serviciile de medicina muncii pe care le avem in portofoliu acestea pot fi de tipul urmator: cursuri de prim ajutor la locul de munca, elaborarea raportului anual de evluare a starii de sanatate a angajatilor, controale medicale pentru angajare si periodice, examene paraclinice precum audiometrie, pulsoximetrie, spirometrie, masurarea indicelui de masa corporala si multe, multe altele.

Tot cu Protectia muncii Ciorogarla mai puteti contracta si servicii complexe pentru protectia mediului precum: asistenta pentru identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu si Accept de evacuare ape uzate, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale, elaborare evidente lunare privind gestiunea deseurilor, raportari in aplicatia electronica – Sistemul Integrat de Mediu (SIM), etc.

Nu uitati, toate serviciile oferite de Protectia muncii Ciorogarla se adreseaza oricarui tip de companie indiferent de domeniul de activitate economica pe care il detine!

Daca v-am convins, va rugam sa consultati si site-ul nostru de prezentare www.ohsas-experts.ro pentru a afla mai multe lucruri utile despre compania noastra precum si rubrica Noutati unde sunt prezentate cele mai interesante stiri in domeniul securitatii in munca! Protectia muncii Ciorogarla va asteapta cu solutii bune pentru situatii de criza cat mai curand posibil!