Protectia muncii Dascalu

Pentru ca ne intereseaza siguranta salariatilor companiei dumneavoastra si pentru ca vrem sa va ajutam sa eliminati orice tip de accident de munca va punem la dispozitie in localitatea Dascalu din judetul Ilfov, servicii complete de consultanta de protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU).

In afara de consultanta pentru astfel de domenii importante ce vizeaza protectia salariatilor firmei pe care o detineti sau conduceti, tot Protectia muncii Dascalu va mai ofera spijinul in organizarea activitatilor de protectia mediului, in domeniul medicinii muncii, al evaluarii de risc la securitatea fizica precum si servicii profesionale de contabilitate, resurse umane, consultanta juridica, verificari ISCIR si verificari PRAM.

Cu aceasta ocazie vrem sa subliniem faptul ca persoanele juridice interesate din localitatea Dascalu pot beneficia de toata gama de servicii pe care o oferim si in Bucuresti precum si in alte localitati din judetul Ilfov!

De ce servicii de protectia muncii si prevenire si stingere incendii la Protectia muncii Dascalu?

In primul rand pentru ca, dupa parerea noastra, sunt domenii extrem de importante din activitatea oricarei companii, indiferent de domeniul de activitate pe care il detine. Nu vom fi niciodata o tara europeana daca nu ne vom proteja bine salariatii si daca nu le vom oferi conditii bune si sigure de munca.

In astfel de domenii va putem sustine prin urmatoarele tipuri de servicii: organizarea completa a activitatilor de prevenire si stingere incendii dar si a activitatilor SSM, organizarea de instructaje periodice sub forma de sesiuni de training si workshop-uri atractive si moderne despre riscurile ce pot apare in timpul muncii, consultanta nelimitata pentru orice tip de problema aparuta in acest sens, evitarea amenzilor SSM, intocmire dosar SSM si documentatie PSI, verificarea extinctoarelor, intocmirea listei cu dotarile necesare prevazute in legile speciale dar si multe altele.

Tot specialistii de la Protectia muncii Dascalu va mai pot oferi sprijin permanent in organizarea activitatii de protectia mediului, prin obtinere Autorizatie de mediu, Acord de mediu, Accept de evacuare ape uzate, intocmire planuri de interventie in caz de poluari accidentale, mentinere evidente lunare privind gestiunea deseurilor, realizare raportari in Sistemul Integrat de Mediu (SIM), etc.

Pentru ca avem o experienta destul de mare in astfel de servicii de consultanta oferite pentru orice tip de activitate economica, indiferent daca este vorba despre o intreprindere mica sau mijlocie, PFA sau asociatie profesionala, echipa Protectia muncii Dascalu va asteapta direct la sediul sau din localitatea dumneavoastra pentru a va prezenta mai multe detalii despre situatiile cand puteti gasi sprijin la noi.

Multe din solutiile problemelor dumneavoastra pot fi la noi!