Protectia muncii Olteni

Oferim servicii complete de consultanta in domeniul protectiei muncii (sanatate si securitate in munca) si in domeniul situatiilor de urgenta inca din anul 2011 in Romania! Toate tipurile de servicii oferite partenerilor nostri din Bucuresti si din localitatile mari ale tarii sunt disponibile si in localitatea dumneavoastra prin reprezentanta Protectia muncii Olteni. Nimic in plus, nimic in minus!

Cei care ne-au cunoscut deja stiu ca atuurile noastre principale sunt seriozitatea si eficienta, profesionalismul si ambitia!

Cum va poate eficientiza echipa de la Protectia muncii Olteni  activitatea companiei pe care o detineti?

Raspunsul este foarte simplu: prin punerea la dispozitie a unei game foarte variate de servicii din domenii importante precum medicina muncii, protectia mediului, servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM, evaluare riscuri la protectia civila, etc.

De ce intervin specialistii de la Protectia muncii Olteni  in atat de multe domenii de activitate?

Pentru ca ne intereseaza foarte mult felul in care evolueaza piata companiilor private din tara noastra, pentru ca vrem sa spijinim mai ales companiile tinere aflate la inceput de drum, lipsite de experienta necesara pentru a razbate in mediul concurential exagerat de ridicat uneori si nu in ultimul rand pentru ca vrem sa sustinem orice companie care ofera salariatilor sai mediu european si sigur de lucru lipsit de pericole si evenimente nedorite.

Multa lume se intreaba daca sunt utile serviciile de protectia muncii oferite de companiile de specialitate. Daca vom lua in calcul experienta lor de zi cu zi, raspunsul nu poate fi decat afirmativ. Pentru a rezista in piata economica de astazi in mod obligatoriu trebuie sa fii un profesionist desavarsit!

Fara a pierde prea mult timp, va prezentam pe scurt serviciile de SSM pe care Protectia muncii Olteni le detine in portofoliu: intocmire efectiva dosar SSM pentru autorizare/reautorizare companie, organizarea completa a intregii activitati de sanatate si securitate in munca, realizarea de instructaje periodice ce au drept scop prevenirea aparitiei oricarui tip de accident de munca grav, orvanizand sesiuni de training si workshop-uri moderne si atractive pentru salariati dar si pentru personalul managerial implicat in astfel de activitati.

Tot specialistii de la Protectia muncii Olteni va mai pot ajuta si la intocmirea efectiva a dosarului de prevenire si stingere a incendiilor (PSI-SU), la identificarea oricarei disfunctionalitati existente in acest domeniu din punct de vedere organizational mai ales, oferind in acelasi timp consultanta permanenta pentru reglementarile legale nou aparute, eliminand in felul acesta posibilitatea de a plati amenzi costisitoare sau de a ramane in urma fata de companiile competitoare.

Daca nu stiti cum se face o inregistrare REVISAL sau daca nu stiti cum se dizolva o societate comerciala, sau pur si simplu daca aveti nevoie de un audit finanaciar, consultati site-ul nostru www.ohsas-experts.ro si acolo o sa descoperiti un numar de telefon la care va poate raspunde un specialist din echipa Protectia muncii Olteni, oferindu-va solutia cea mai buna intr-un timp foarte scurt si la un pret accesibil.

Spre final, Protectia muncii Olteni  va mai retine atentia doar cateva minute cu cateva exemple de servicii de protectia mediului pe care noi le consideram foarte utile: asistenta in identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaborarea de planuri de interventie in caz de poluari accidentale, raportari in aplicatia Sistemul Integrat de Mediu (SIM), consultanta privind intocmirea formularelor pentru transportul deseurilor, obtinerea Autorizatiei de mediu, a Acordului de mediu precum si a Acceptului de evacuare ape uzate.

Daca o sa considerati ca astfel de servicii sunt utile pentru eficientizarea activitatii companiei dumneavoastra, va asteptam si in localitatea Olteni din judetul Ilfov cat mai curand, pentru a discuta in detaliu conditiile unei posibile colaborari!