Protectia muncii Snagov

Sunt utile serviciile de protectia muncii (SSM) si cele pentru situatii de urgenta pentru activitatea companiei dumneavoastra?

Daca vom lua in calcul faptul ca „ A munci in conditii de siguranta este o conditie a naturii umane” si ca „Accidentele de munca pot fi prevenite” atunci raspunsul nu poate fi decat afirmativ.

Daca vom mai lua in considerare si factorii de risc in acest sens din zilele noastre, generati de tehnologii complexe si noi de fabricatie care pot determina accidente de munca cu mult mai grave decat cele aparute in trecut, salariati din ce in ce mai tineri si mai lipsiti de experienta dar si mediul concurential caracterizat prin exigenta, ambitii mari si profesionalism, suntem siguri ca o sa fiti de acord cu noi in totalitate ca astfel de activitati este bine sa fie organizate de catre persoane cu experienta vasta.

Cine este Protectia muncii Snagov  ?

O companie tanara si ambitioasa specializata in oferirea de servicii de consultanta in domenii precum sanatate si securitate in munca, prevenire si stingere incendii (PSI-SU), protectia mediului, medicina muncii dar si servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, de resurse umane, verificari RSVTI-ISCIR, verificari PRAM si multe alte servicii din domenii variate.

Ce fel de servicii de prevenire si stingere a incendiilor puteti contracta cu specialistii de la Portectia muncii Snagov?

In primul rand va putem oferi servicii efective de intocmire dosar PSI-SU, putem identifica orice lipsuri in organizarea acestui tip de activitate si va putem propune solutiile de eficientizare indiferent de domeniul de activitate economica pe care il detine compania dumneavoastra. Mai putem organiza instructajele periodice pentru salariati si personalul managerial interesat in acest domeniu si putem asigura informari periodice despre noile legi aparute in acest domeniu.

Din punctul de vedere al serviciilor de sanatate si securitate in munca (SSM) puse la dispozitie de specialisti de la Protectia muncii Snagov, acestea pot fi de tipul urmator: intocmire dosar SSM, organizare completa de activitate SSM, organizare training-uri si workshop-uri moderne de protectia muncii, consiliere de specialitate pentru orice tip de problema aparuta din acest domeniu, etc.

De ce ofera Protectia muncii Snagov si servicii pentru protectia mediului?

In primul rand pentru ca siguranta fiecaruia dintre noi depinde si de felul in care vom proteja si pastra mediul inconjurator. In al doilea rand, pentru ca exista si companii tinere in piata economica care au nevoie de sprijin si indrumare pentru a se dezvolta cat mai bine, ele fiind nevoie sa faca fata in zilele noastre unei concurente mult mai mari decat in trecut.

In continuare o sa va oferim si cateva exemple de servicii pentru protectia mediului pentru a sti cand puteti apela la ajutorul oferit de Protectia muncii Snagov :elaborare evidente lunare privind gestiunea deseurilor, raportari in aplicatia electronica – Sistemul Integrat de Mediu (SIM), obtinere Autorizatii de mediu, Acord de mediu si Accept de evacuare ape uzate, asistenta pentru identificarea deseurilor generate conform Codului deseurilor, elaborare planuri de interventie in caz de poluari accidentale,  dar si multe altele pe care le puteti gasi si pe site-ul companiei noastre www.ohsas-experts.ro.

Tot la Protectia muncii Snagov mai puteti gasi si servicii de medicina muncii. Astfel de servicii sunt oferite in cabinete medicale foarte moderne de catre medici foarte bine pregatiti. Enumeram cateva exemple de astfel de servicii: consultatii pentru angajare sau consultatii periodice, completare fise de expunere la riscuri profesionale, organizare cursuri de prim ajutor la locul de munca, investigatii paraclinice precum audiometrie, pulsoximetrie, visiotest, masurare indice de masa corporala, glicemie, electrocardiograma etc.

Protectia muncii Snagov va poate ajuta in toate aceste situatii punandu-va la dispozitie intreaga experienta adunata in ultimii 6 ani! Daca nu ati gasit pana acum o oferta la fel de variata si completa va rugam sa ne faceti o vizita pentru a stabili conditiile colaborarii. Va asteptam cat mai curand!