Protectia Muncii Bucuresti

Protectia muncii Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei firme de protectia muncii si cititi acest text, va uram Bun-venit, ati ajuns unde trebuie.

Suntem pregatiti sa venim in intampinarea nevoilor afacerii dumneavoastra cu o oferta completa de servicii de protectia muncii. Ne recomanda experienta indelungata cu rezultate excelente precum si calitatea relatiilor de incredere pe care le cladim cu partenerii nostri. Suntem o echipa de profesionisti, iar pasiunea noastra este succesul activitatilor pe care le desfasuram in fiecare zi cu dedicare. Evaluam riscurile si intocmim dosarul cu toate actele cerute de legea nr. 319/2006, efectuam instructajul pentru prevenirea accidentelor si imbolnavirii profesionale si va suntem alaturi in fiecare luna cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Echipa OHSAS EXPERTS are ca obiectiv oferirea celor mai eficiente solutii, in cel mai scurt timp si obtinerea unui grad inalt de satisfactie din partea clientilor. Siguranta si sanatatea in munca sunt preocuparea noastra centrala, de aceea toate serviciile de protectia muncii sunt completate de o oferta personalizata de servicii de medicina muncii.

Pentru ca stim ca un om informat este un om puternic, pe site-ul nostru gasiti articole ce contin cele mai recente informatii cu privire la protectia muncii, siguranta si sanatatea in munca si domeniile conexe. Tot aici gasiti si formularul de contact, pe care l-am pus la dispozitia dumneavoasta pentru a ne solicita serviciile. Ne plac interactiunea si colaborarea si suntem nerabdatori sa va cunoastem. Vom realiza o analiza detaliata asupra nevoilor pe care afacerea dumneavoastra le are in ceea ce priveste protectia muncii si impreuna vom stabili masurile pe care trebuie sa le luati pentru a va proteja angajatii si pentru a va proteja impotriva amenzilor.

Realizam servicii de protectia muncii si evaluarea riscurilor cu profesionalism si intelegem  ca este necesar ca fiecare componenta a sistemului de munca (executant, sarcina de munca, mijloace de munca/echipament de munca si mediul de munca) sa ne preocupe diferentiat, pentru asigurarea echilibrului de ansamblu. In acelasi fel, intelegem ca in parteneriatele pe care le stabilim, este necesar sa construim o relatie de colaborare deschisa in care comunicarea si promptitudinea sunt factori cheie.

OHSAS EXPERTS a fost conceputa ca o echipa care se ghideaza dupa cele mai inalte standarde ale calitatii, iar in cei peste 5 ani de activitate ne-am castigat renumele de partener de incredere si ne-am depasit limitele prin efort sustinut. Rezultatele fructuoase in protectia muncii si evaluarea riscurilor sunt energia care ne sustine sa continuam in acest stil al performantei. Fie ca ne angajam in colaborari pentru companii de mari dimensiuni, medii sau mici, deviza noastra este una singura: excelenta in livrarea serviciilor de protectia muncii.

Protectia muncii Bucuresti va poate ajuta sa aflati ce elemente ale sistemului de protectia muncii trebuie schimbate pentru a preveni producerea altor accidente de munca in viitor.Echipa Protectia muncii Bucuresti stie ca experientele din trecut conduc, de cele mai multe ori, la luarea deciziilor care au ca urmare adoptarea comportamentului riscant, nu a celui sigur.

Detalii protectia muncii 

Protectia muncii Bucuresti asigura identificarea si evaluarea riscurilor SSM la care sunt expusi angajatii dumneavoastra.Scopul principal al evaluării riscurilor SSM profesionale este protectia muncii lucrătorilor. Conform prevederilor legislative din domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Detalii evaluarea riscurilor

Medicina muncii este un serviciu extern obligatoriu pentru orice agent economic ce isi desfasoara activitatea cu angajati pe teritoriul Romaniei si in afara acestuia.Consultanta de specialitate si legislativa in probleme de medicina muncii
Determinari de zgomot, iluminat, temperatura si umiditate relativa in mediul de munca

Detalii medicina muncii

Echipa noastra ofera Traininguri si Workshopuri de specialitate in probleme legate de securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta.Trainingurile pe care le sustinem vizeaza clarificarea responsabilitatilor in organizatie, model de actiune in caz de pericol grav si iminent sau situatie de urgenta

Detalii traininguri si workshopuri

[vc_separator color=”white”]

Serviciile de SU (situatii de urgenta) sunt impartite in PSI (Prevenirea si stingerea incendiilor) sau AII (aparare impotriva incendiilor) si PC (protectie civila).Apărarea împotriva incendiilor (Servicii de PSI – SU) constituie o activitate de interes public, naţional, cu caracter permanent, la care sunt obligate să participe, în condiţiile legislatiei in vigoare

Detalii prevenire si stingere incendii

Conform legislatiei in vigoare, orice instalatie electrica trebuie verificata periodic (de 2 ori pe an) pentru a evita deteriorarea lor din pricina factorilor precum: incarcare excesiva a circuitelor electrice, uzura echipamentelor, coroziunea materialelor, imbatranirea izolatiilor

Detalii PRAM

Cele mai frecvent utilizate mijloace tehnice pentru limitarea si stingerea inceputurilor de incendiu, sunt stingatoareale. important ca  acestea sa se folosesca diversificat pe tipuri de focare de incendiu

Detalii servici stingatoare

Evaluarea riscurilor la incendiu este obligatia oricarui administrator care face dovada ca isi desfasoara activitatea.In calitate de administrator sau conducator al unei institutii, aveti obligatia legala de evaluare a riscurilor

Detalii evaluare a riscurilor la incendii

Externalizarea serviciului de protectia mediului sau consultanta in protectia mediului.Asiguram ca îndeplinim obligaţiile prevăzute de legea 211/2011 cu personal calificat de specialitate

Detalii consultanta

Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor şi valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază şi proiectul sistemului de alarmare.

Detalii evaluare a riscurilor la securitate fizica

[vc_tta_tabs active_section=”2″]

Oferta protectia muncii  Bucuresti si Protectia muncii Ilfov – situatii de urgenta in Bucuresti si situatii de urgenta Ilfov.

E-mail: contact@tst.ohsas-experts.ro
Telefon: 0747.81.20.81

Serviciile noastre cuprind:

1. Servicii de Protectia Muncii Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de protectia muncii (SSM) in baza Legii nr. 319/2006 privind normelor metodologice reglementate.

2. Servicii de Prevenire si Stingere incendii Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de PSI in baza legii 307/2006 privind apararea importiva incendiilor .

3. Asistenta lunara asigurata de echipa noastra de profesionisti in Bucuresti si Ilfov

Consultanta, instructaje, si relatia cu organele de control din teritoriu .

4. Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala in Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei de Evaluare de riscuri conform legii 319/2006 .

5. Medicina Muncii in Bucuresti si Ilfov

Consult medical ogligatoriu pentru admiterea la locul de munca .

6. Resurse Umane in Bucuresti si Ilfov

Consultanta, operatii in Revisal si evidente pentru toti salariatii .

7. Contabilitate in Bucuresti si Ilfov

Intocmirea documentatiei fiscale, consultanta si sfaturi privind eficientizarea costurilor .

8. Servicii de Protectie Civila in Bucuresti si Ilfov

Pentru constructiile care se supun avizarii privind securitatea la incendiu si protectia civila.

9. Servicii de Verificare PRAM in Bucuresti si Ilfov

Verificari Pram – Masuratori PRAM – Certificate PRAM (de 2 ori pe an) pentru a evita deteriorarea lor din pricina factorilor precum: incarcare excesiva a circuitelor electrice, uzura echipamentelor, coroziunea materialelor, imbatranirea izolatiilor.

10. Servicii de ISCIR – RSVTI in Bucuresti si Ilfov

Conform Ordinului nr.147/2006, emis de catre Inspectorul de Stat Sef al ISCIR, Operatorul RSVTI, are obligatia de a raspunde de identificarea si inregistrarea la ISCIR, supravegherea activitatilor de intretinere, repararea si exploatarea instalatiilor si echipamentelor ISCIR utilizate de persoanele juridice cu care are contract de prestari de servicii sau de munca, precum si de exploatarea corecta si legala a acestora in conformitate cu prevederile Prescriptiilor Tehnice colectia ISCIR si legislatia aferenta in vigoare.

11. Servicii de Infiintare firma in Bucuresti si Ilfov

Pentru serviciul de infiintare firma sau societate comerciala avem nevoie, pentru inceput, de copii ale documentelor de identitate ale asociatilor, dovada de proprietate unde urmeza sa va stabiliti sediul social si de cel putin 3 variante de denumire. Daca alegeti sa va gazduim noi sediul social nu mai este nevoie de dovada de proprietate, ci doar de buletine si de variantele de denumire. Pentru variantele de denumire este bine sa optati pentru variante cat mai complexe, avand in vedere ca rezervarea se face la nivel national si nu pot exista doua societati cu nume identic sau asemanator.

12. Servicii juridice in Bucuresti si Ilfov

OHSAS EXPERTS furnizeaza si servicii juridice pe diverse domenii de activitate in vederea construirii unei increderi reciproce si pentru a creste valoarea clientilor, prin aplicarea principiului pe care noi il numim “SOLUTII EFICIENTE”.

Suntem printre putinii prestatori de servicii din Bucuresti si Ilfov care garanteaza calitatea serviciilor si asistenta la control. Indiferent de serviciile optate (protectia muncii, prevenire a incendiilor, evaluare a riscurilor, training sau de sanatate si securitate in munca) noi ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra si a salariatilor si in acelasi timp, sa ajutam managerii sa evite pierderile.

Apeland la serviciile de protectia muncii oferite de noi intrati in legalitate conform cerintelor legale si totodata imbunatatiti conditiile de munca in unitatea dumneavoastra.

Misiunea Echipei OHSAS EXPERTS este sa ofere solutii de incredere aplicabile in functie de speta privind serviciile de protectia muncii (SSM), situatii de urgenta (PSI), Resurse umane (HR) si Mediu agentilor comerciali din Bucuresti si Ilfov.

De ce OHSAS EXPERTS ?

Spre deosebire de firmele concurente de protectia muncii din Bucuresti OHSAS EXPERTS garanteaza calitatea serviciilor (documentatie protectia muncii, documentatie PSI, evaluarea riscurilor, documentatie de Mediu, resurse umane) prin contract.

Conceptul de PROTECTIA MUNCII in Romania a inceput sa ia amploare o data cu introducerea Legii 319/2006, si a HG 1425/2006 pentru aderarea in Uniunea Europeana, modificari necesare pentru armonizarea legislatiei romanesti la cea europeana privind Securitatea si Sanatatea in Munca.

Conform Legii 319/2006 si HG 1425/2006, Securitatea si Sanatatea in Munca este obligatorie in Romania in orice forma de organizare juridica ce detine angajati, lipsa documentatiei si dovezii instruirii salariatiilor in domeniul SSM fiind aspru pedepsita prin amenzile uriase angajatorului.

Necunoasterea si nerespectarea normelor de protectia muncii, lipsa unui instructaj de protectia muncii efectuat angajatilor, lipsa echipamentelor individuale de protectie pot provoca accidente grave de munca.

Provocarea unui accident de munca dezvolta vătămarea violentă a organismului, precum şi intoxicaţia acută profesională, care au loc în timpul procesului de muncă sau în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu şi care provoacă incapacitate temporară de muncă de cel putin 3 zile calendaristice, invaliditate sau deces, astfel buna coordonare a activitatii companiei este intrerupta. Incapacitatea de munca temporara sau definitiva a salariatului poate aduce cheltuieli suplimentare angajatorului  (pana la 10.000 lei) sau in unele cazuri chiar privarea de libertate (3 ani).

Solutia optima preferate de majoritatea  societatiile mici si mijlocii din Romania, este de a apela la un Serviciu Extern de Prevenire si Protectie Abilitat datorita costurilor mult reduse comparativ cu optiunele angjarii unui specialist SSM certificat pentru intocmirea completa si corecta a documentatie de SSM.

Situatiile de Urgenta (SU) cuprinde 2 structuri diferite: Apararea Impotriva Incendiilor (PSI) si Protectia Civila (PC).

Situatiile de urgenta, asa cum sunt reglementate in lege, sunt evenimente  care ne pot pune viata in pericol:

 • Incendiu
 • inundatie
 • viitura
 • cutremur,
 • explozie
 • alunecare de teren
 • accident chimic
 • furtuna
 • caderi masive de zapada
 • eruptii vulcanice
 •  canicula

Conform Legilor ce guverneaza Situatii de Urgenta L 307/2006 privind Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI) si L 481/2004 privind Protectia Civila, se intocmeste documentatie specifica.

Ca si in domeniul SSM, Situatiile de urgenta sunt obligatorii in orice societate comerciala ce detine angajati, documentatia si efectuarea instructajelor fiind verificata de Inspectoratele de Situatii de Urgenta din teritoriu (ISU)

Documentatia completa de SSM si SU cuprinde:

 • Auditul initial de Securitate si Sanatate in Munca (Protectia Muncii) si Situatii de Urgenta ( PSI – Prevenirea si Stingerea Incendiilor si PC- Protectie Civila) efectuat la semnarea contractului, la sediul clientului
 • Documentatie Protectia Muncii – SSM (Securitate si Sanatate in Munca)
 • Documentatie SU – Situatii de Urgenta (contine PSI – Prevenirea si Stingerea Incendiilor si PC – Protectie Civila)
 • Semnalistica, fise individuale de instruire periodica, plan de evacuare si echipamente .
 • Consultanta in domeniul SSM si PSI.

 

Pentru servicii de protectia muncii, PSI, evaluare de riscuri, training angajati sanatate si securitate in munca, venim in intampinarea nevoilor de pregatire si instruire a salariatilor si in acelasi timp, ajutam managerii sa evite amenzi si timp pierdut in rezovarea situatiilor de PSI si Protectia muncii.

[/vc_tta_tabs]