SOLICITA OFERTA Training PSI

Oops! We could not locate your form.

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0766.652.599


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.
[vc_message]

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de Training PSI:

exercitii practice;

tarife acceptabile;

ne deplasam la sediul clientilor.

Cereti oferta personalizata de Training PSI pentru angajatii dumneavoastra aici: contact@tst.ohsas-experts.ro

[/vc_message]

Beneficiati acum de oferta de training PSI personalizata pentru companii, oferita de echipa Ohsas Experts.

In functie de nevoile pe care le-ati identificat, puteti solicita sustinerea unui workshop cu durata intre 2 si 8 ore si puteti alege tema centrala care va fi dezbatuta. Vom aborda notiunile generale despre situatiile de urgenta, tehnicile de prim ajutor, precum si modelele de actiune in caz de incendii, cutremure, inundatii, etc.

Ne place sa intampinam provocarile pregatiti si de aceea am gandit si am structurat training-urile PSI intr-o maniera care sa permita transmiterea unui set de informatii din domeniul apararii impotriva incendiilor (PSI), util si complet si cu o vasta aplicabilitate practica. In desfasurarea workshop-ului incurajam dialogul si suntem curiosi de fiecare data sa descoperim intrebarile pe care le au angajatii si cat si angajatorii.

Utilizam metode creative cum sunt jocul de rol si exercitii de improvizatie si venim cu numeroase exemple din experienta pe care o avem in livrarea de solutii de prevenire a situatiilor de urgenta. Workshop-ul PSI creeaza oportunitatea lucrului in echipa asupra unor teme de interes pentru angajati si angajatori, intr-o atmosfera placuta. In felul acesta ne asiguram ca la sfarsitul activitatii pe care o sustinem, echipa dumneavoastra va fi mult mai constienta de necesitatea implicarii in planul de prevenire al situatiilor de risc si in respectarea si aplicarea normelor de siguranta.

Statisticile in domeniu au aratat ca organizarea atelierelor de lucru cu scopul promovarii prevenirii si stingerii incendiilor, insotite de elaborarea unui plan de actiune in acest sens, au contribuit la reducerea cu pana la 60% a victimelor in situatii de urgenta. Aceste cercetari confirma rolul important al activitatilor de informare si prevenire in actiunea responsabila pentru prevenirea situatilor de urgenta si diminuarea aparitiei situatiilor de urgenta.

Ne bucuram de fiecare data cand organizam workshop-uri PSI, pentru ca intalnim noi echipe, noi oameni al caror interes este de a se implica progresiv in promovarea sigurantei la locul de munca.

[vc_message]

Va doriti sa veniti in sprijinul angajatilor companiei dumneavoastra cu mai multe informatii despre apararea impotriva incendiilor, mai bine structurate, oferite intr-o maniera interactiva?

Vreti sa cresteti  gradul de implicare, nivelul de asumare a responsabilitatii si preocuparea pentru sarcinile care promoveaza apararea impotriva incendiilor, in randul angajatilor pe care ii aveti?</h4

OHSAS EXPERTS vine in intampinarea dumneavoastra prin asigurarea serviciilor practice necesare pentru situatii de urgenta (PSI) tuturor agentilor economici din Bucuresti si Ilfov: exercitii de evacuare, manuire extinctoare, primul ajutor, si testare angajati.

[/vc_message]