Solicita oferta personalizata de servicii SSM PSI chiar acum.

Completeaza formularul

Servicii SSM PSI

Cum te putem ajuta?

Echipa OHSAS EXPERTS iti protejeaza afacerea si angajatii, luandu-si responsabilitatea de a te feri de orice problema intampinata in cazul unui control ITM si ISU si vei avea parte de consultanta GRATUITA pe toata durata colaborarii. Pentru lista de servicii complete, completeaza formularul nostru.

De ce ai nevoie de serviciile OHSAS?

Suntem constienti de faptul ca ai de-a face cu periodicele controale din partea ITM si ISU, iar eventualele nereguli iti pot aduce probleme si amenzi usturatoare.

Lasa totul pe mana expertilor nostri care te vor asista pe toata durata colaborarii si care vor avea grija ca afacerea ta sa ramana in siguranta.

Ne poți contacta chiar aici

De ce sa alegi Ohsas Experts?

– scapi de grija controalelor;

– iti garantam suport ori de cate ori ai nevoie GRATUIT;

– avem specialisti acreditati;

– intocmim documentatii la URGENTA;

– garantam 0 AMENZI.

Pasii de urmat

1. Colectarea informatiilor – Un consultant OHSAS Experts iti va trimite lista documentelor necesare pentru elaborarea documentatiei, iar daca activitatea companiei este complexa se programeaza o vizita la sediul sau punctul tau de lucru.

2. Intocmirea documentatiei – Vom intocmi documentatiile in termenul solicitat, de urgenta in 12 ore sau standard in 72 ore.

3. Predarea documentatiei – dupa finalizarea documentatiei, un consultant OHSAS Experts iti va preda dosarul complet.

4. Mentenanta – un consultant OHSAS Experts va veni periodic la sediul tau pentru a-ti oferi suportul necesar in efectuarea instruirii periodice.

Completeaza formularul pentru a te contacta.
Daca nu-ti raspundem in 10 minute la solicitare, primesti 10% discount

Completeaza formularul

Clienti multumiti*

• „Inca de la prima intalnire cu echipa am fost convinsi ca sunteti bine informati/documentati. Cu trecerea timpului, asteptarile ne-au fost confirmate. Va recomandam pentru adaptabilitate si flexibilitate la cerintele clientului.”

Roxana Draghici
Coordonator Proiect Social la ATELIER FARA FRONTIERE

ateliere

• „Exista o multitudine de oferte pe piata in ceea ce priveste protectia muncii, dar noi am ales OHSAS EXPERTS datorita excelentului raport calitate-pret. Tocmai de aceea va recomandam cu incredere ori de cate ori e nevoie.”

Loredana Dinca
Asistent Manager la BLUE PLANET RECYCLING

blue

• „Parteneriatul inseamna incredere, respect, profesionalism, schimb de idei pentru identificarea de solutii moderne si eficiente de instruire, sustinere in dezvoltare reciproca … si putem continua. In esenta, aceasta este relatia dintre compania noastra si partenerul OHSAS EXPERTS, o echipa cu ambitii mari de perfectionare si dezvoltare. Ii recomandam cu caldura ca parteneri si le dorim succes.”

Daniela Popescu
Manager ISO la CONTRAIL MACHINERY

2contrail