Termeni si conditii

Termeni generali

OSHAS EXPERTS persoana juridica cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J33/1847/2008, avand CUI: 24865026, numita in continuare OHSAS EXPERTS .

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului ohsas-experts.ro/magazin OHSAS Experts isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului ohsas-experts.ro/magazin este proprietatea OHSAS EXPERTS .

OHSAS Experts garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul ohsas-experts.ro/magazin, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei OHSAS Experts fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea OHSAS EXPERTS , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: contact@tst.ohsas-experts.ro. Echipa noastra va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de OHSAS Experts exclusiv in scopul declarat al site-ului www.ohsas-experts.ro. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa OHSAS EXPERTS.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre OHSAS EXPERTS  cu o cerere scrisa, datata si semnata. OHSAS Experts se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

www.ohsas-experts.ro nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Politica de confidentialitate

Va invitam sa accesati, de asemenea, pagina Politica de confidentialitate care se aplica, vizitei dumneavoastra pe pagina noastra web.

Garantia produselor

Produsele comercializate pe www.ohsas-experts.ro nu sunt contrafacute.

www.ohsas-experts.ro garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele sunt insotite de Certificatul de Garantie si Declaratia de Conformitate (unde este cazul). Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre OHSAS EXPERTS . Termenul de livrare a produselor aflate in stoc– prin curieri proprii in maxim 24 ore, din momentul receptionarii comenzii, in zilele lucratoare, (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, in provincie, prin reteaua de distributie TNT . In zilele de weekend nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor la furnizori, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea OHSAS Experts .

Comanda minima este de 140 de lei, fara TVA. Un cos de cumparaturi de valoare mai mica de 140 de lei + TVA nu va fi livrat. Pentru comenzi de valoare mai mica de 140 de lei fara TVA, va rugam sa le ridicati de la sediul nostru.

Pentru colete de pana in 2 kg, se percepe o taxa de 20 lei + TVA. Pentru colete mai voluminoase sau mai grele, se va solicita un pret in prealabil.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ card).

Plata produselor comandate prin www.ohsas-experts.ro se poate face astfel: in numerar la livrare (se achita de Client taxa de ramburs de 1% valoarea coletului), prin ordin de plata/transfer bancar in avans.

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre OHSAS EXPERTS .

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • produsele se returneaza fara deteriorari ale ambalajelor si fara sigilii rupte
  • produsele se returneaza pe costul Clientului
  • produsele se returneaza in maxim 14 zile de la data intrarii in posesie.
  • Orice nerespectare a conditiilor de mai sus, duce la respingerea acceptarii produselor si la respingerea returnarii soldului.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de OHSAS EXPERTS , va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@tst.ohsas-experts.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Protectiamuncii-bucuresti.ro pentru utilizarea acestui site.

Protectiamuncii-bucuresti.ro verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.