Programe de training pentru angajati

In functie de nevoile identificate, orice companie poate solicita sustinerea unor programe de training pentru angajati cu durata intre 2 si 8 ore, si poate alege tema care va fi dezbatuta.

Programele de training pentru angajati abordeaza notiunile generale despre situatiile de urgenta, tehnicile de prim ajutor, riscurile de accidentare si metodele de diminuare a acestora, precum si modelele de actiune in caz de pericol grav si iminent.
Utilizam metode creative, precum jocul de rol si exercitii de improvizatie. Folosim exemple practice din experienta noastra in livrarea de solutii.

Tipuri de traininguri:

Training SSM

Trainingurile SSM creeaza oportunitatea lucrului in echipa asupra unor teme de interes pentru companie, intr-o atmosfera placuta.

In felul acesta, ne asiguram ca la sfarsitul activitatii pe care o sustinem, oamenii din companie vor fi mult mai constienti de necesitatea implicarii in planul de prevenire a situatiilor de risc.

În plus, vor fi mult mai implicați în respectarea si aplicarea normelor de siguranta.

Training SU

Trainingurile PSI creeaza oportunitatea lucrului in echipa asupra unor teme de interes pentru companie, intr-o atmosfera placuta. In felul acesta, ne asiguram ca la sfarsitul activitatii pe care o sustinem, oamenii din companie vor fi mult mai constienti de necesitatea implicarii in planul de prevenire a situatiilor de risc si in respectarea & aplicarea normelor de siguranta.