Audit documentatie SSM

SOLICITA OFERTA

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0766.652.599

 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

De ce sa apelati la un audit documentatie SSM ?

Dinamica relatiilor de business impinge orice antreprenor sa caute servicii care se pliaza mai bine pe modelul de afacere pe care il conduce. Astfel, in contextul schimbarii furmizorul de servicii SSM, vrei sa stii si ce performante exista din punct de vedere SSM in organizatia ta (documentatie, aplicarea normelor SSM in companie, planul decizional cu atributii in domeniul SSM, obligatii ale angajatorului, obligatiile angajatilor, etc).

  • Te afli de multe ori in situatia in care nici nu stii ce scrie in documentatia de SSM sau daca mai este de actualitate?
  • Ai fluctuatie de personal si nu ai timpul necesar sa te ocupi si de SSM in organizatia ta?
  • Ai lucrat cu foarte multi specialisti sau servicii externe si nu mai stii in cine sa ai incredere?

O solutie eficienta este auditul SSM care acopera analiza documentatiei SSM si analiza tehnica a implimentarii normelor obligatorii in domeniul SSM, tocmai pentru a organiza eficient activitatea SSM din organizatia ta, astfel incat sa primesti un raport complet, care sa-ti ofere o radiografie completa a activitatii SSM implementata in business-ului tau.

De ce sa lucrati cu Ohsas Experts?

Pentru ca in cei peste 7 ani de experienta ne-am dezvoltat valori solide, in care credem si care ne mobilizeaza sa lucram cu eficienta in vederea integrarii normelor de SSM si pentru intampinarea cu “actele la zi” a controalelor pe care le au companile in domeniul SSM.

Ohsas Experts ofera servicii de audit SSM in conformitate cu prevederile legislatiei din domeniu. “Cunoaste-te pe tine insuti“ este deviza care ne insoteste in lucrul alaturi de companiile partenere pentru care intocmim documentatia SSM.

Consideram potrivite cuvintele lui Socrate, deoarece transpare in ele responsabilitatea pe care o are orice companie in a cunoaste ce nevoi are si ne referim in primul rand la nevoile de instruire a muncitorilor si adaptarea proceselor tehnologice si echipamentelor de protectie cu cerintele SSM, prevazute in Legea 319/2016. In al doi-lea rand ne referim la nevoile de completare a dosarelor cu necesarul de acte care reflecta conformitatea ansamblului organizatiei cu cerintele SSM.

In etapa de evaluare vom analiza factorii implicati in procesul de munca si vom pune in relatie conducerea companiei cu strategia, procedurile si planurile SSM si consultarea angajatilor pentru a culege si corela informatii complete ce au o capacitate crescuta de a produce schimbarea dorita si de a finaliza auditul SSM cu succes.

Completam fisele referitoare la riscurile generale si cele referitoare la riscurile specifice, astfel va puteti da usor seama la ce nivel se afla obiectivul dumneavoastra de a realiza locuri de munca conforme cu Normele Generale de Protectia Muncii.

Certificam sistemul de management al sanatatii si securitatii implementat conform ISO 18001 si efectuam auditul de supraveghere prin implicare permanenta, intalniri periodice si suport continuu.

Este un sir lung de motive pe care le-am putea enumera pentru a raspunde la intrebarea cu care am pornit la inceputul acestei prezentari : De ce sa apelati la un audit al documentatiei SSM in compania dumneavoastra?

Preferam insa sa ne orientam cat mai rapid spre finalitatea practica a ceea ce ne recomanda si a ceea ce stim sa facem cel mai bine in domeniul sanatatii si sigurantei in munca si va invitam sa va alaturati cu proiectele de afaceri pe care le aveti, echipei Ohsas Experts.