Cât de important este un stingator la locul de muncă?

Cât de importante sunt stingătoarele pentru societate în general? 

Extinctoarele sunt extrem de importante deoarece sunt cele mai frecvent utilizate pentru apărarea împotriva incendiilor. În multe cazuri, acestea reprezintă o primă linie de apărare și adesea țin sub control sau sting un incendiu, prevenind pagube costisitoare.

Aceste dispozitive adesea trecute cu vederea pot fi o componentă cheie pentru a vă menține în siguranță în timpul unei situații de urgență de incendiu. Proprietarii de afaceri văd uneori stingătoarele ca cutii roșii pur și simplu agățate de perete și cheltuieli în plus. Dar aceste cutii roșii servesc unui scop foarte util. Cert este că în peste 600 de întreprinderi și structuri nerezidențiale, stingătoarele sunt diferența dintre o problemă minoră de incendiu și distrugere.

Dacă nu aveți un serviciu de Prevenire și Stingere a Incendiilor la locul de muncă, alegeți acum un specialist!

Informații despre extinctor

Potrivit Asociației Naționale pentru Protecția împotriva incendiilor (NFPA), incendiile pot fi diminuate prin utilizarea unui stingător. Pentru blocurile de apartamente și centrele medicale prezența unui stingător de incendiu poate oferi beneficii incredibile. Simpla prezență a unui stingător de incendiu poate avea un impact semnificativ asupra diminuării daunelor cauzate de un incendiu.

Rolul vital al extinctoarelor

În aproximativ 80% din toate incendiile, un stingător portabil simplu este tot ceea ce este necesar pentru a stinge incendiul. De asemenea, studiile au arătat că 60% dintre incendii rămân nesesizate. Aceasta înseamnă că focul nu este grav și poate fi stins cu ușurință cu un stingător.

Alege un specialist PSI!

Extinctorele Protejează Mediul

În timp ce stingătoarele de incendiu sunt necesare pentru a stinge incendiile mici, acestea au, de asemenea, un beneficiu uimitor față de mediu. Având capacitatea de a controla incendiile, stingătoarele de incendiu limitează cantitatea de poluare care este cauzată de fum și de resturi de ardere.

Aveți nevoie de un stingător pentru a menține siguranța la locul de muncă?

Alegeți din oferta noastră!

Distribuie:

Comments are closed.