Dacă sunteți angajat, aceast articol vă oferă un rezumat al principalelor responsabilități și drepturi PSI angajati .

Drepturi PSI angajati:

  • Aveți dreptul la furnizarea de măsuri adecvate de securitate la incendiu în incintă pentru a vă asigura, în măsura în care este rezonabil posibil, siguranța dvs. împotriva daunelor cauzate de incendiu.
  • Aveți dreptul la instrucțiuni adecvate (și la instruire, dacă este necesar) cu privire la orice risc identificat în incintă, măsurile de siguranță prevăzute la incendiu și ce trebuie să faceți în caz de incendiu.
  • Trebuie să aveți grijă în mod rezonabil pentru a vă asigura că locul de muncă este protejat de daunele provocate de incendiu și să nu faceți nimic care să vă pună pe dumneavoastră sau pe ceilalți în pericol.
  • Trebuie să vă informați angajatorul (sau un coleg angajat cu responsabilități specifice în materie de securitate la incendiu), despre orice legătură cu sediul care ar putea reprezenta un pericol grav și imediat pentru siguranța la incendiu; a oricărui lucru pe care îl considerați în mod rezonabil reprezintă o deficiență a dispozițiilor angajatorului de protecție împotriva incendiilor; sau în caz de incendiu.
  • Trebuie să colaborați cu angajatorul dvs., în măsura în care este necesar, pentru a le permite să își îndeplinească responsabilitățile de securitate la incendiu.

Când participi la instruirea PSI, pune orice întrebare ai în legătura cu drepturi PSI angajati.

Echipamente obligatorii pe care angajatorul trebuie să le pună la dispoziție:

Dacă ești angajatoul, și nu știi de unde să începi procesul de asigurare pentru incendii, noi suntem aici.

Contactează-ne rapid și îți vom sta la dispoziție cu servicii rapide de PSI.

Distribuie:

Comments are closed.