Echipamentele PSI adecvate folosite pentru reducerea pierderilor în caz de incendiu

Echipamentele PSI sunt esențiale:

-pentru protejarea tuturor oamenilor de vătămări;

-pentru reducerea pierderilor de proprietate în cazul unui incendiu.

Este esențial să fiți pregătiți cu instrumentele potrivite de prevenire a incendiilor în cazul în care izbucnește un incendiu.

Echipamentele PSI corect alese și întreținute pot opri răspândirea incendiului și pot oferi o notificare de avertizare timpurie.

Echipamentele PSI adecvate utilizate la prevenirea incendiilor

Una dintre numeroasele griji pe care le aveți atât pentru casa, cât și pentru afacerea dumneavoastră este posibilitatea izbucnirii unui incendiu.

Echipamentele PSI adecvate sunt o componentă esențială a strategiei companiilor pentru prevenirea incendiilor.

Lipsa echipamentelor funcționale și accesibile de prevenire a incendiilor la locul de muncă poate avea efecte dezastruoase asupra unei companii.

Acestea pot înregistra inclusiv pierderi semnificative de bunuri, echipamente și daune materiale și, în circumstanțe rare, chiar rănirea sau decesul angajaților.

Un plan de întreținere eficient trebuie să facă parte din planul global integrat de protecție împotriva incendiilor odată ce ați ales un produs PSI de înaltă calitate.

Articolele de prevenire a calității trebuie întreținute corespunzător:

-pentru a asigura pregătirea;

-pentru a reduce posibilitatea de eșec atunci când contează cel mai mult.

Efectuarea de inspecții, întreținere și testare frecvente pentru echipamentele PSI

Stingător portabil

Stingător portabil

A avea la dispoziție și în stare de funcționare echipamentele PSI corespunzătoare în orice moment este primul pas în prevenirea și/sau diminuarea impactului unui incendiu.

Acest lucru necesită o analiză atentă atunci când alegeți echipamentul preventiv inițial.

Și efectuarea de inspecții, întreținere și testare frecvente vă asigură că echipamentul este în stare bună de funcționare.

Este posibil să fie necesară instalarea ușilor de incendiu specializate în structurile mari.

Sistemele de alarmă și stingere a incendiilor care sunt bine adaptate la proiectarea clădirii ar trebui să facă parte din planul dumneavoastră cuprinzător de prevenire a incendiilor.

Selecția de produse de înaltă calitate care sunt păstrate în stare bună și sunt disponibile atunci când este necesar este primul pas în alegerea echipamentului potrivit de prevenire a incendiilor.

Localizarea incendiilor și oprirea răspândirii lor

Tipul de clădire și evaluarea riscului de incendiu vor determina alarmele și instrumentele precise utilizate pentru a localiza incendiile și a opri răspândirea acestora.

Acest lucru poate implica câteva alarme de fum de înaltă calitate și un stingător portabil pentru imobilul dumneavoastră.

Instrumentele de prevenire folosite într-o clădire de birouri ar trebui să fie mai avansate decât cele utilizate într-un context rezidențial.

În final, selecția pentru echipamentele PSI se va baza pe dimensiunile și designul clădirii.

Istoricul și politicile de garanție ale producătorului echipamentului ar trebui să fie principalele considerații pentru alegerea lor.

Citiți cu atenție garanția produsului

Echipamentele PSI care sunt potrivite pentru prevenirea incendiilor trebuie să fie de un standard înalt, fiabile și pregătite pentru desfășurare rapidă în caz de urgență.

Alarmele și stingătoarele, ca echipamente de prevenire a incendiilor, ar trebui să vină cu o garanție de cel puțin cinci ani din partea producătorului.

O corporație susține calitatea produselor sale de prevenire și detectare a incendiilor dacă oferă o garanție de cinci ani sau mai mult și răspunde la următoarele întrebări:

  • Dacă există documentație pentru studiile și testele efectuate privind prevenirea incendiilor
  • Dacă echipamentul respectă toate standardele de prevenire necesare
  • Cum s-au descurcat anterior echipamentele lor în situații de incendiu

În cazul unui incendiu, aparatele trebuie să funcționeze conform prevederilor PSI

Un plan global integrat de protecție împotriva incendiilor ar trebui să includă utilizarea cu succes a echipamentului de prevenire a incendiilor ca o componentă cheie.

Informațiile oferite sunt:

-informațiile de contact în caz de urgență;

-comunicarea rutei de evacuare a incendiilor;

-orice formare necesară pentru echipamentele PSI.

Ideal ar fi ca izbucnirea unui incendiu să nu se producă. De multe ori, durează ani de la data achiziției până la izbucnirea unui incendiu.

Lipsa testării frecvente pentru echipamentele PSI crește probabilitatea ca echipamentul de protecție împotriva incendiilor să funcționeze defectuos atunci când este necesar pentru a stinge un incendiu.

Contactați imediat specialiștii companiei noastre pentru a stabili cum putem crea o strategie de prevenire a incendiilor care să funcționeze eficient pentru compania dumneavoastră!

Distribuie:

Comments are closed.