Pregătirea este vitală dacă izbucnește un incendiu neașteptat. Aceasta înseamnă menținerea unui plan de siguranță la incendiu și a echipamentelor actualizate de protecție împotriva incendiilor, inclusiv sisteme de sprinklere, detectoare de fum și stingatoare de incendiu pentru afacerea dvs.

Menținerea stingătorului dvs. de incendiu inspectat ajută la prevenirea ca un incendiu neașteptat să rănească angajații și să vă deterioreze clădirea.

Există patru elemente de care un foc are nevoie ca să prindă formă. Acesta se numește tetraedru de foc.

  • Oxigen
  • Căldură
  • Combustibil
  • Reactie chimica

Luați oricare dintre aceste patru elemente și nu va fi foc. Stingătoarele funcționează prin eliminarea unuia dintre acele elemente, eliminând astfel incendiul.

Pentru a preveni utilizarea unui stingător de incendiu greșit, există cinci clasificări de incendiu în funcție de tipul de combustibil.

Servicii profesioniste de deratizare, dezinsecție, dezinfecție.

Cele cinci clasificări sunt Clasa A, B, C, D și K.

  • Incendiile de clasa A sunt „materiale combustibile obișnuite, cum ar fi lemnul, pânza, hârtia, cauciucul și multe materiale plastice”. Acestea sunt incendii obișnuite accidentale.
  • Incendiile din clasa B sunt „lichide inflamabile, lichide combustibile, grăsimi petroliere, gudrone, uleiuri, vopsele pe bază de ulei, solvenți, lacuri, alcooli și gaze inflamabile”.
  • Incendiile de clasa C „implica echipamente electrice sub tensiune”.
  • Focurile de clasa D sunt din „metale combustibile, cum ar fi magneziu, titan, zirconiu, sodiu, litiu și potasiu”.
  • Focurile de clasa K sunt în „aparatele de gătit care implică medii de gătit combustibile (uleiuri și grăsimi vegetale sau animale).”

Cunoașterea celor mai probabile surse de combustibil din jurul proprietății dvs. este esențială pentru a alege stingătorul corect.

Alege un specialist în prevenirea și stingerea incendiilor!

Alegerea unui stingător de incendiu pentru afacerea dvs

Apă sau spumă? Pulbere sau CO₂? Cumpărarea unui stingător de incendiu pentru afacerea dvs. nu este la fel de simplă ca să alegeți unul de la raft.

În funcție de tipul de pericol de incendiu, există anumite tipuri de stingătoare care sunt specificate pentru a funcționa cel mai bine.

Ai nevoie de stingatoare de incendiu?

Alege din oferta noastră!

Distribuie:

Comments are closed.