Incarcare extinctoare Snagov

Incarcare stingatoare Snagov

 

Cine suntem? Protectia muncii Bucuresti este o companie tanara infiintata in anul 2011, care ofera persoanelor juridice interesate cu sediul in localitatea Snagov, servicii profesionale de consultanta in domenii de activitate de importanta maxima in ceea ce priveste siguranta salariatilor dar si a personalului din conducere. Oferim consultanta de specialitate in domeniul protectiei muncii (SSM), in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (PSI-SU), servicii de medicina muncii, servicii de incarcare stingatoare Snagov si multe alte lucruri de acest tip.

  • Service stingatoare
  • Verificare stingatoare

De ce am decis sa ne implicam in astfel de domenii de maxima importanta?Protectia muncii Snagov

Intr-o tara europeana fiecare salariat trebuie sa beneficieze de cele mai bune masuri de protectie impotriva unor evenimente nedorite care pot apare mai ales in timpul muncii (accidente de munca, evenimente grave precum incendii, inundatii, catastrofelor naturale, etc.).

De ce am decis sa intervenim si in domeniul incarcarii si verificarii echipamentelor speciale destinate prevenirii si stingerii incendiilor?

 

Oricat de bine am organiza aceasta activitate, daca nu vom avea echipamentele necesare FUNCTIONALE mai ales in momente critice, nu vom obtine niciodata eficienta dorita in prevenirea si indepartarea imediata a dezastrelor care pot apare in astfel de situatii (vezi cazul incendiului de la Clubul Colectiv).

Sunt necesare serviciile de incarcare stingatoare Snagov mai ales pentru cei care detin spatii mari de productie si numar mare de salariati?

Dupa parerea noastra, raspunsul nu poate fi decat afirmativ. Numarul mare de materiale sintetice si inflamabile folosite in special pentru ambalarea produselor fabricate, numarul mare de salariati tineri si de manageri cu putina experienta cu care ne confruntam astazi, ne obliga sa fim mai vigilenti in tot ceea ce facem.

Concret, ce contine pachetul de servicii oferit de compania noastra in acest domeniu?

incarcare stingatoare tamasiServiciile de incarcare stingatoare Snagov constau in special in incarcarea periodica a agentului de stingere care poate fi spuma, pulbere sau CO2. Este bine sa stiti ca astfel de servicii noi le putem oferi pentru orice tip de stingator pe care il aveti in dotare. Inainte de a realiza incarcarea stingatorului dumneavoastra, salariatii nostri vor verifica in mod minutios fiecare piesa componenta pentru a se asigura daca functioneaza corect sau nu. In situatia in care vor constata ca acest lucru se intampla, piesele defecte vor fi inlocuite imediat.

Solicitati acum informatii suplimentare despre aceasta categorie de servicii utile pentru siguranta tuturor si va vom trimite imediat toate detaliile necesare pentru o posibila colaborare!

Ce alte tipuri de servicii mai sunt incluse in pachetul de servicii de incarcare stingatoare Snagov pus la dispozitie de noi si in localitatea dumneavoastra?

In oferta noastra am mai inclus serviciile de presurizare stingatoare,              etichetare si cele de prelungire termen de garantie. Daca echipamentele de acest tip sunt mai vechi va putem oferi si servicii de vopsire stingatoare.

De ce va mai recomandam sa contractati cu toata increderea pachetul nostru de servicii de incarcare stingatoare Snagov ?

Fiind o companie specializata in organizarea unor activitati de importanta maxima pentru securitatea tuturor salariatilor, oferim servicii de foarte buna calitate. Detinem spatii special amenajate pentru realizarea cu succes a serviciilor de incarcare stingatoare Snagov care intrunesc toate normele de protectia mediului precum si pe cele de sanatate si securitate in munca si, nu in ultimul rand, detinem toate avizele necesare pentru a face astfel de lucruri cu ajutorul unor  salariati foarte bine pregatiti.

Sunati-ne imediat la numarul de telefon ( 0748 11.00.57 ) postat pe site-ul companiei noastre, pentru a primi si oferta noastra de pret care este foarte accesibila pentru orice tip de companie!

Mai sunt si alte avantaje pentru cei interesati de oferta noastra de servicii de incarcare stingatoare Snagov?

Da! Unul din cele mai mari avantaje este timpul scurt in care va putem verifica si incarca echipamentele de acest tip (doar 48 de ore!) iar un alt avantaj este acela ca noi punem la dispozitie servicii gratuite de transport in cazul in care numarul stingatoarelor care trebuiesc incarcate este mare.

Daca astfel de servicii le considerati utile, nu ne ramane sa va mai spunem decat ca ne puteti vizita oricand la sediul nostru din localitatea Snagov pentru a discuta in amanunt conditiile unei colaborari pe termen lung. Va asteptam!