Instalarea de extinctoare la locul de muncă este o obligație legală, conform Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

Există mai mulți factori care fac necesar echipamentul de prevenire a incendiilor, în afară de cerința de a adera la legile locale. Asigurați-vă că membrii personalului dumneavoastră au protecția necesară atunci când au nevoie de ea.

Instalarea de extinctoare, obligație legală

Poate ați auzit că firma dumneavoastră este obligată legal să aibă extinctoare la locul de muncă. Specialiștii OHSAS Experts vă oferă informații despre semnificația stingătoarelor de incendiu împreună cu instrucțiunile despre manipularea lor.

Suntem specialiști atât în siguranța la incendiu, cât și în siguranța electrică. Acest lucru indică faptul că oferim companiilor din toată țara servicii profesionale de siguranță.

O alternativă excelentă de echipament de stingere a incendiilor este un extinctor, pentru că este portabil și simplu de utilizat. Aceasta înseamnă că va fi accesibil majorității personalului dumneavoastră.

Micile incendii vor putea să fie stinse înainte ca acestea să provoace daune grave dacă aveți stingătoare de incendiu funcționale în sediul companiei. Procedând astfel, veți evita să plătiți pentru reparații și înlocuiri viitoare.

Valoarea securității la incendiu la locul de muncă

psi.

Incidentele la locul de muncă au atras atenția asupra necesității extinctoarelor. Pompierii folosesc stingătoarele pentru a stinge incendiul, dar, în multe companii, personalul nu pare să aibă experiență în stingerea incendiilor.

Inspectorii OHSAS Experts pot oferi companiei dumneavoastră programe de instruire în domeniul siguranței la incendiu și un plan de urgență. Trebuie să vă asigurați că angajații înțeleg cum să folosească un stingător, precum și restul instrumentelor PSI.

Necesitatea extinctoarelor la locul de muncă este evidentă, însă trebuie să efectuați întreținerea de rutină pentru toate echipamentele PSI. Astfel, veți fi conform cu legislația PSI și personalul va avea întotdeauna acces la un stingător funcțional.

Instalarea de extinctoare, testarea și inspectarea de o companie cu renume

Este esențial ca echipamentul dumneavoastră de siguranță la incendiu să fie testat și inspectat de o companie de renume, cum este OHSAS Experts.

Trebuie să lucrați cu experți care vor respecta standardele naționale atunci când vine vorba de instalarea și întreținerea echipamentului de prevenire și stingere a incendiilor.

Majoritatea standardelor pentru extinctoare precizează că ar trebui să fie accesibile și amplasate aproape de o ieșire de incendiu. Acest lucru implică faptul că vor fi montate la un nivel pe care oricine le poate accesa.

Acestea trebuie să fie clar vizibile și în aceeași locație ca atunci când tehnicianul le-a montat inițial. Ele nu pot fi blocate sau plasate într-o locație dificil de utilizat.

Conducerea clădirii sau a instalațiilor trebuie să inspecteze în mod regulat stingătoarele pentru a se asigura că nu au fost mutate de pe suport, blocate de mobilier sau echipamente sau manipulate înainte de a fi utilizate.

Întocmiți o hartă a siguranței la incendiu

Puteți include stingătoare de incendiu pe harta de evacuare după sesiunea de instalare a extinctoarelor. Asigurați-vă că personalul dumneavoastră are acces la harta care arată clar locația echipamentului de incendiu și ieșirile de urgență.

Personalul va fi mai capabil să rămână liniștit în caz de urgență și să găsească rapid echipamente și ieșiri dacă sunt familiarizați cu locul în care se află un extinctor.

Puteți să obțineți mai multe instrucțiuni despre cum să utilizați un stingător de incendiu și alte instrumente din partea echipei OHSAS Experts. Pe măsură ce luați măsuri de siguranță împotriva incendiilor, fiți inovatori și agresivi.

Soluții pentru planul de siguranță și documentația aferentă

Efortul pe care îl puteți depune pentru întocmirea planului de siguranță la locul de muncă este cu adevărat nelimitat. Puteți solicita ca unul dintre membrii echipei noastre calificați să vă viziteze compania pentru a instala corect fiecare echipament.

Bucurați-vă de liniște știind că echipamentul dumneavoastră de prevenire a incendiilor este amplasat astfel încât să respecte reglementările locale și, mai important, să fie ușor accesibil în caz de urgență.

Pe site-ul nostru, dedicat securității la incendiu, puteți afla mai multe despre serviciile noastre de protecție împotriva incendiilor.

Consultați informațiile pentru întreținerea stingătoarelor și, dacă aveți întrebări, contactați-ne!

Distribuie:

Comments are closed.