Plan de interventie

SOLICITA OFERTA Plan de interventie

Oops! We could not locate your form.

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0766.652.599


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

Ce reprezinta un Plan de interventie in situatiile de urgenta?  Planul de interventie este unul dintre documentele principale pe care le aveti ca si companie pentru a estima aparitia, pentru a preveni si a intervenii eficient, atunci cand este cazul.

OHSAS Experts intocmeste si propune spre avizare planul de interventie pe care trebuie sa il detina orice agent economic, companie sau întreprindere care are cel putin 3 angajati.

Intocmim planul de interventie in conformitate cu prevederile Legii nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor şi a O.M.A.I. nr. 163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare împotriva incendiilor. Specialistii nostri va sustin in actualizarea sa, ori de cate ori este nevoie.

Functia planificarii in orice institutie, organizatie sau companie este de a asigura echilibrul pe termen lung. Acest lucru implica stabilirea obiectivelor prin indeplinirea carora sunt create cai si metode de a raspunde schimbarilor interne si externe. Consideram de aceea ca realizarea, avizarea si actualizarea unui plan de interventie este nu doar o responsabilitate obligatorie conform Legii 307/2006, ci este parte importanta a unui sistem de management eficient si bine organizat.

Un Plan de interventie este alcatuit din 6 capitole principale in care sunt mentionate:

 • informatii referitoare la identitatea companiei, organizatiei, institutiei sau intreprinderii
 • specificatii ale cailor de acces si de interventie din incinta si cele adiacente
 • informatii despre amplasarea cladirilor, despre retelele si sursele proprii de alimentare cu apa, rezervele de agenti de stingere
 • informatii care descriu mijloacele de protectie a personalului
 • retelele de alimentare cu energie electrica si gaze si felul in care se realizeaza intrerupererea de la bransament a fiecarei instalatii
 • retelele de canalizare proprii si cele care apartin comunitatii
 • traseele retelelor care transporta agent chimic sau substante combustibile, atunci cand este cazul
 • vecinatatile cu denumirea, profilul si regimul de inaltime al acestora
 • modul de organizare si de desfasurare a interventiei in caz de incendiu
 • fortele de interventie in caz de incendiu
 • sursele de alimentarea cu apa in caz de incendiu, exterioare unitatii
 • planul fiecarei constructii

Nu puteti sa alegeti intre a realiza sau nu planul de interventie, pentru ca este important, necesar si obligatoriu. Insa puteti alege echipa OHSAS Experts ca partener de incredere in activitatea de protectie a muncii in general si pentru a realiza planul de interventie, in mod particular. Incepeti fiecare zi de lucru cu certitudinea ca detineti controlul in activitatea de prevenire a situatiilor de risc. Acesta este obiectivul pe care specialistii nostrii il au in colaborarea intreprinderile pentru care lucram.