Protectia muncii Ciolpani

Inca din anul 2011 oferim servicii complete de consultanta in domenii importante precum protectia muncii (SSM) si prevenire si stingere incendii (PSI-SU) cu profesionalism si seriozitate!

In tot acest timp, Protectia muncii Bucuresti a mai acordat sprijin in dezvoltarea partenerilor sai de contract si in domenii precum medicina muncii, protectia mediului, evaluari de risc la securitate fizica dar si servicii de infiintare companii noi, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica!

Toata aceasta gama bogata de servicii este pusa si la dispozitia tuturor persoanelor juridice interesate din localitatea Ciolpani cu ajutorul personalului specializat de la filiala Protectia muncii Ciolpani. Nimic in plus, nimic in minus fata de serviciile oferite companiilor din Bucuresti sau din alte localitati mari din tara!

Pentru ca in ziua de astazi suntem datori sa ne protejam cat mai bine salariatii de accidente de munca sau de efecte nefaste datorate incendiilor mari (sa ne amintim de consecintele incendiului de la Clubul Colectiv pentru a intelege mai bine de ce este bine sa prevenim cat se poate de mult astfel de accidente), de catastrofe naturale precum inundatii si cutremure, va prezentam pe scurt cateva categorii de servicii care va pot ajuta sa fiti competitivi intr-o piata economica europeana!

Pentru domeniul sanatatii si securitatii in munca (SSM), Protectia muncii Ciolpani poate oferi spijin efectiv in intocmirea dosarului SSM, in organizarea intregii activitati de acest gen, va poate instrui periodic personalul angajat prin organizari de sesiuni moderne de training si workshop-uri atractive de securitate in munca si va mai poate oferi informari permanente pentru noile reglementari legale ce apar care trebuiesc aplicate.

Tot specialistii de la Protectia muncii Ciolpani va mai pot oferi spijin la intocmirea documentatiei necesare autorizarii PSI, la verificarea extinctoarelor dar si la intocmirea listei cu dotarile necesare pentru o buna prevenire a aparitiei incendiilor. Va mai putem organiza pentru salariati si personalul din conducere, instructaje eficiente si moderne si consultanta nelimitata pentru orice problema aparuta intr-un astfel de domeniu.

Nu trecem mai departe pana nu va spunem ca toata gama de servicii pe care o detine in portofoliu filiala Protectia muncii Ciolpani poate fi aplicata oricarui tip de activitate economica, indiferent de marimea companiei pe care o aveti in propietate sau pe care o conduceti, incepand cu intreprinderi mici si mijlocii si termanand cu PFA-uri sau asociatii profesionale.

De ce servicii pentru infiintare firme noi, servicii de contabilitate, resurse umane si consultanta juridica si la Protectia muncii Ciolpani?

Astfel de servicii au fost incluse in portofoliul nostru pentru ca vrem sa ne implicam cat mai mult posibil in dezvoltarea domeniului privat economic din Romania, infiintarea de noi locuri de munca profitabile si moderne si depasirea consecintelor ultimei recesiuni economice fiind obiective de importanta mare pentru societatea noastra.

De asemenea, vrem sa sustinem foarte mult si companiile tinere dornice sa isi organizeze bine activitatile interne si sa ofere conditii sigure si europene de lucru salariatilor sai! Dupa parerea echipei de la Protectia muncii Ciolpani, orice companie nou aparuta in piata de profil trebuie sa primeasca sansa de a pune in practica ceea ce doreste sa realizeze si trebuie asistata permanent pentru a depasi momentele de criza.

De asemenea, experienta practica a mai demonstrat ca daca o sa optati pentru externalizarea activitatilor de contabilitate, resurse umane sau a activitatilor juridice, timpul alocat administrarii afacerii in sine va fi mai mare, solutiile vor fi mai prompte si sfaturile mai mai variate pentru ca situatiile intalnite in teren de catre companiile de consultanta sunt foarte variate si pot ajuta mult la prevenirea evenimentelor nedorite dar si la dezvoltarea mai eficienta a oricarei societati comerciale.

Protectia muncii Ciolpani  va prezinta in continuare pe scurt oferta pentru activitatea juridica pentru a va face o parere despre ceea ce realizam pentru partenerii nostri de contract.

Serviciile noastre juridice sunt oferite de catre persoane cu multi ani de experienta in acest domeniu dar si de avocati membri ai Baroului Bucuresti. Domeniile in care se pot implica sunt dreptul civil si comercial, contencios administrativ si fiscal, recuperarea debitelor, insolventa si reprezentarea in instanta in cadrul litigiilor, dreptul muncii si multe altele.

Daca v-am facut curiosi va rugam sa nu mai stati pe ganduri si sa ne sunati la numarul de telefon 0748 107 236 sau sa completati formularul de la rubrica de Contact pentru a primi raspunsul nostru direct! Va spijinim cu profesionalism in tot ceea ce faceti!