Sanatatea si Securitatea in Munca in SUA

Care credeți că este prețul mediu / an pentru Sanatatea si Securitatea in Munca in SUA? În 2011, pentru o companie cu 5 angajați, această valoare a variat între 7.500 $ și 11.000 $ pe an. În 2015, plafonul a ajuns la 29.000 $/ an. Evident, deoarece compania este mai mare și mai ramificată, prețul acestor servicii crește exponențial.

De unde a început totul?

În 1912, Curtea de Justiție din New York a acordat despăgubiri pentru prima Uniune a Muncitorilor din Uniune, în valoare de 1,3 milioane de dolari. Pe lângă ponderea foarte mare din această sumă (~ 280 milioane dolari în valoare actuală), acest eveniment a fost atât revoluționar, cât și controversat, fiind fără precedent, până în acel moment.

Sfârșitul secolului al XIX-lea – începutul secolului al XX-lea, a marcat revoluția industrială. Fără un cadru legislativ și normativ coerent privind sănătatea și securitatea la locul de muncă, statul american „protejează” abuzul de ființe umane, ignorând complet practicile marilor companii industriale ale vremii.

Proceduri precum discriminarea rasială și / sau de clasă, exploatarea copiilor, continuitatea orelor de lucru, decesele legate de muncă, lipsa de asistență și despăgubirea în astfel de cazuri și o scădere constantă a salariilor au provocat revolta lucrătorilor feroviari. În 1893, un comitet reprezentativ al lucrătorului Gould & Pullman Railway Etrerprises încearcă să negocieze cu administrația companiei feroviare să solicite reabilitarea, dar toți membrii comitetului sunt concediați.

Acest lucru a declanșat prima grevă organizată în istoria SUA. Patru zile mai târziu, greva este împiedicată violent de intervenția armată, iar liderii sunt arestați sau uciși în altercație cu miliția privată a companiei. Unitatea a supraviețuit incidentului și în 1895 administrația Gould & Pullman Railway Etrerprises a dat în judecată „un loc de muncă fără pericol și intervenție medicală”. Aproape două decenii mai târziu a câștigat litigiul.

Începutul secolului al XX-lea

Profitând de cadrul formal de reglementare, apare factorul inflaționist – asigurătorul. Prin renunțarea la recompense dublu-standard punitive sau dublu-atribuire, companiile de asigurări din SUA au reușit să manipuleze atât evoluțiile fiscale, cât și potențialul de a pune în aplicare Sănătatea și securitatea la locul de muncă în Statele Unite.

Liniile directoare privind sănătatea și securitatea la locul de muncă joacă un rol esențial în legislație, deoarece vizează eliminarea potențialului de vătămare și / sau boală la locul de muncă și, pe de altă parte, educă și revizuiește comportamentul interpretului în raport cu natura specifică a activitatea desfășurată. Cu alte cuvinte, aceste reguli vă ajută să identificați potențialul negativ ascuns, contribuind în același timp la eficientizarea activității.

Distribuie:

Comments are closed.