Servicii Juridice

[stm_sidebar sidebar=”577″]
[vc_custom_heading text=”Servicii juridice complete” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Abril%20Fatface%3Aregular”][vc_separator]

Ohsas Experts furnizeaza si servicii juridice pe diverse domenii de activitate in vederea construirii unei increderi reciproce si pentru a creste valoarea clientilor, prin aplicarea principiului pe care noi il numim “SOLUTII EFICIENTE”.

Serviciile juridice sunt oferite de catre avocati – membri ai Baroului Bucuresti, ale caror cabinete sunt asociate cu OHSAS EXPERTS. si care va asista in toate ramurile juridice de interes, inclusiv dreptul civil si comercial, contencios administrativ si fiscal, recuperarea debitelor, insolventa si reprezentarea in instanta in cadrul litigiilor.

Avocatii nostri sunt calificati sa va asiste intr-o multitudine de domenii care includ consultanta acordata companiilor pentru a-si structura investitiile si activitatile, finantarea afacerilor, audit juridic, structura companiilor, practicile si uzantele din comert, resurse umane.

Suntem apreciati pentru incheierea unor tranzactii complexe, rezolvarea conflictelor pe cale amiabila sau in instanta, deoarece lucram in echipe complementare formate din consultanti cu pregatiri diferite: experti contabili, evaluatori de riscuri, ingineri, topografi, pentru a putea oferi solutii integrate si complete clientilor nostri.

[vc_tta_accordion]

Activam ca un consultant general pentru companii si le reprezentam in toate aspectele care implica evolutia si modul lor de operare. Experienta noastra in domeniul firmelor este vasta si se intersecteaza adeseori cu experienta celorlalti consultanti ai OHSAS EXPERTS.: fiscalitate, incheierea de tranzactii corporatiste, consultanta financiara.

Ne reprezentam clientii in toate problemele de drept al muncii. Indeplinim servicii de analiza juridica in cadrul tranzactiilor dintre companii, sfatuind clientii in probleme legate de contractele colective si individuale de munca. De asemenea, am acumulat o experienta deosebita in domeniul restructurarii resurselor umane lucrand alaturi de colegii nostri specializati in fiscalitate, precum si in resurse umane.

Putem reprezenta clienti in proceduri contencioase, de arbitraj, mediere, precum si in orice alte tipuri alternative de solutionare a litigiilor. Unul dintre domeniile noastre de expertiza este procedura fiscala contencioasa, precum si recuperarea debitelor de la clientii rau-platnici. In fiecare caz, avocatii nostri lucreaza in scopul stabilirii unei relatii constructive si de cooperare intre client si consultant, pentru a se putea obtine cel mai bun rezultat posibil.

Avocatii nostri sunt specialisti in domeniul dreptului insolventei, in acelasi timp fiind si practicieni in insolventa, membrii ai Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).

Solutiile noastre se refera la asistarea creditorilor in procedurile de insolventa in vederea recuperarii creantelor, conducerea procedurilor de insolventa in beneficiul acestora prin plata cat mai rapida a creantelor. De asemenea, putem oferi experienta pe care o avem si pentru restructurarea afacerilor unei companii prin reorganizare judiciara.

De asemenea, oferim solutii pentru lichidarea voluntara a companiilor in scopul maximizarii sumelor care se vor distribui asociatilor sau actionarilor.

Avocatii nostri sunt specializati in acest tip de servicii, avand o practica de peste 12 ani in domeniu, cu rezultate dintre cele mai bune. Noi imbinam activitatile extrajudiciare de determinare a debitorilor sa isi plateasca datoriile, cu cele judiciare, in sensul ca acolo unde o intelegere pe cale amiabila nu este posibila, apelam la parghiile oferite de sistemul judiciar.

[/vc_tta_accordion]
[vc_cta h2=”Obtineti preturile pentru serviciile juridice contactandu-ne ” h4=”contact@tst.ohsas-experts.ro” add_button=”bottom” btn_title=”Contact” btn_style=”3d” btn_align=”center” btn_i_icon_fontawesome=”stm-envelope-11″ add_icon=”left” i_icon_fontawesome=”stm-plant7″ i_size=”xs” btn_button_block=”true” btn_add_icon=”true” btn_custom_onclick=”true” i_on_border=”true” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fpmb.i-serv.ro%2Fcontact%2F|||”]Pentru a afla mai multe detalii privind serviciile juridice  va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email[/vc_cta]

Beneficii:

• nu solicita niciodata concediu de odihna, maternitate sau medical;
• este intotdeauna la dispozitia Dvs.;
• nu platiti contributiile aferente salariului unui angajat;
• nu aveti grija indeplinirii celorlaltor obligatii legale privind angajatii (registrul salariatilor, protectia muncii);logomic
• costurile sunt mai scazute decat angajarea unor persoane in cadrul firmei Dvs.;
• toate cheltuielile cu serviciile de consultanta sunt deductibile fiscal;
• nu trebuie sa asigurati consultantului birouri corespunzatoare si conditii de lucru stabilite prin lege, nu platiti utilitatile consumate de un angajat;
• primiti solutii profesionale si prompte, deoarece o firma de consultanta se confrunta cu o varietate de probleme ale unor clienti diferiti; solutiile sunt fundamentate pe dispozitiile legale, experienta practica a avocatului consultant care face parte dintr-o echipa multidisciplinara;
• daca doriti sa incetati colaborarea cu o firma de consultanta, nu veti fi implicati in litigii de munca, care se solutioneaza de obicei in favoarea angajatilor;
• va concentrati resursele pe activitatea Dvs. principala de business, va concepeti strategiile de dezvoltare a afacerii, fara grija de a indeplini obligatiile de rutina privind respectarea regulilor de contabilitate, fiscalitate si a celorlalte prevederi legale in domeniul resurselor umane.

Credem ca aceste avantaje nu sunt de neglijat si de aceea va propunem sa aveti in vedere aceasta optiune a externalizarii serviciului de care aveti nevoie. Noi va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care va pot ajuta in orice moment.

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile juridice:

seriozitate, confidentialitate;
tarife reduse;
garantia serviciilor efectuate;
ne deplasam la sediul clientilor.

Cere oferta personalizata de servicii juridice aici: contact@tst.ohsas-experts.ro