Servicii SSM

Programeaza o vizita:

Name(Required)
„Accidentele de munca pot fi prevenite.“

images

„A munci in siguranta este o conditie a naturii umane.“
„Respectarea regulilor de protectia muncii este o conditie a angajarii.“

Asiguram servicii completede SSM in toate domeniile de activitate in Bucuresti si Ilfov:

– Securitate si Sanatate in Munca (SSM Bucuresti)

Protectia muncii inseamna in primul rand o lupta continua cu natura umana. Intelegerea acestui lucru va conduce la o mai putina blamare a victimei si cautare a vinovatilor atunci cand se analizeaza producerea unui accident de munca.

Protectia muncii Bucuresti va poate ajuta sa aflati ce elemente ale sistemului de protectia muncii trebuie schimbate pentru a preveni producerea altor accidente de munca in viitor.

„Protectia muncii este de bun-simt.“
[vc_custom_heading text=”Asiguram servicii complete de SSM in toate domeniile de activitate in Bucuresti si Ilfov:” font_container=”tag:h4|font_size:20px|text_align:left|color:%23222222|line_height:45px” google_fonts=”font_family:Poppins%3A300%2Cregular%2C500%2C600%2C700|font_style:300%20light%3A300%3Anormal”]

Cu ajutorul serviciului de MĂSURĂTORI DE CÂMP ELCTROMAGNETIC este posibilă determinarea nivelului radiaţiilor câmpului electromagnetic în interiorul unei incinte.

Oferim consultanta de specialitate
Echipa noastra ofera consultanta de specialitate in probleme legate de SSM.

Evaluarea riscurilor la incendiu este obligatia oricarui administrator care face dovada ca isi desfasoara activitatea.

OHSAS Experts concluzioneaza ca munca in siguranta este usoara si naturala. Desigur ca, de cele mai multe ori este mai confortabil, mai rapid si mai usor sa-ti asumi riscuri decat sa lucrezi in siguranta, insa raspunderea este a ta.

Fiind lucratori in domeniul securitatii si sanatatii in munca suntem asadar permanent angajati in lupta cu natura umana, in motivarea angajatilor pentru evitarea actiunilor riscante. Trebuie sa adoptam masurile de securitate si sanatate in munca tinand seama permanent de complexitatea oamenilor, de mijloacele de productie cat si de mediul de munca.

Echipa OHSAS Experts ofera, plecand de la aceasta, servicii complete de protectia muncii angajatorilor din Bucuresti.

Solicita oferta personalizata de servicii SSM Bucuresti aici: contact@tst.ohsas-experts.ro