SSM

SOLICITA OFERTA SSM

Click „CERE OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0766.652.599


 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;

Servicii de consultanță în domeniul securității și sănătății in muncă – SSM

Recomandări pentru procedura de lucru SSM cu serviciul extern Ohsas Experts

Atunci când agenții economici mai mici isi doresc stabilitate și continuitate, inepm sa investeasca in bunastarea si siguranța angajaților, in echipamente de lucru si de protecție, proceduri, etc. Eficiența maxima o reprezinta externalizarea serviciului de SSM, iar acest lucru presupune o minima documentare din partea Beneficiarului despre ceea ce reprezinta si cum se aplica SSM. Odata ce s-au inteles pașii de urmat cat si raspunderea și implicarea Beneficiarului, se trece la cererea de Oferta SSM din partea Prestatorului.

Dupa primirea Ofertei de SSM, Beneficiarul va identifica daca externalizeaza total sau partial serviciul de SSM. Externalizarea partiala a serviciului presupune timp si implicare din partea Beneficiarului. Iar, daca acest lucru nu se intelege de la inceputul colaborarii relatia se degradeaza rapid. Adesea Prestatorii de servicii SSM nu primesc suficiente informații despre nevoile Beneficiarului cu privire la SSM, insa acest lucru se poate rezolva rapid printr-o intalnire cu reprezentantul OHSAS Experts.

Experienta ne-a demonstrat ca o consultanta SSM în timp util privind acoperirea necesitatilor din punct de vedere al protecției muncii reușește să reduca semnificativ valoarea investiței/contractului SSM.

Accident de munca OHSAS

Accident de munca OHSAS

În conformitate cu securitatea si sănătatea la locul de muncă, sfaturile cu privire la siguranța angajatilor în companie trebuie avizate de către o persoană competentă care are in vedere ergonomia pentru a oferi condiții de muncă de sănătate preventivă și echitabile de siguranță. Recomandarile specialistului SSM cu privire la sănătatea și siguranța la locul de munca și sunt o necesitate daca unghiul de a privi afacerea este pe o perioada medie si indelungata. Scopul final este de a face munca preventivă, astfel încât angajații să fie protejați împotriva riscurilor de accidentare și să rămână sănătoși.

Ohsas Experts pune accentul în special pe întreprinderile care iși doresc calitate și performanță:

ca de exemplu un producător de scule cu 20 de angajați care vrea să investească într-un nou dispozitiv de testare, sau intr-un mic sistem informatic sau care vrea să deschida un nou punct de lucru. Pentru ca angajații acstei comapanii să poată lucra în condiții de siguranță din punctul de vedere SSM, experiența a arătat că recomandările SSM sunt imperative și urgente, inainte de a se face investitia.

Contactează-ne pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie cu privire la sănătatea și securitatea organizațională a companiei tale.