SSM SU: de ce ai nevoie de ele

Proceduri SSM SU la locul de muncă

 

Indiferent daca lucrati in aer liber, la un birou sau cu masini grele, exista pericole în mediul dvs. de lucru bine de stiut. Este important sa retineti potentialele pericole din mediul dumneavoastra pentru a evita accidentarile la locul de muncă.

Cel mai important concept de retinut este ca esti responsabil pentru siguranta ta si a celorlalti.

Majoritatea practicilor de siguranta sunt de bun simt. Din pacate, ele pot fi uitate sau trecute cu vederea, daca nu faci din practicile SSM SU un obicei sau un instinct.

De ce sunt importante practicile SSM SU la locul de muncă?

Atunci cand o companie ofera un mediu de lucru sigur, se protejeaza pe ei insisi, pe angajatii si clienti. Este important sa urmați recomandarile si procedurile pentru a ramane in conformitate cu autoritatile locale si nationale de siguranta a muncii.

Siguranta generala la locul de munca

Facand lucrurile corect, dumneavoastra si colegii dumneavoastra va veti angaja sa mentineti siguranta la locul de munca si toata lumea va avea de castigat.

Accidentele apar in multe feluri, dar cel mai adesea pot fi cauzate de unul dintre cei doi factori de baza: ignoranta sau neglijenta. Trebuie să fii mereu preocupat de propria ta siguranta si de siguranta celorlalti din jurul tau.

Afla aici mai multe despre serviciile SSM PSI.

Citeste urmatoarea lista generala a masurilor de siguranta pe care trebuie sa le respectati in orice zona de lucru:

  • Nu lucrati nicioda in timp ce va aflati sub influenta drogurilor sau a alcoolului, deoarece sunteti un pericol pentru dvs. si pentru colegii dvs. de munca.
  • Acordati o atentie deosebita obiectelor în miscare, cum ar fi echipamentele, carucioarele, mixerele si utilajele grelea
  • Rămaneti alert la pericolele de la locul de munca.

Ai nevoie de servicii SSM si PSI?

Contacteaza acum un specialist!

Distribuie:

Comments are closed.