Training SSM

SOLICITA OFERTA Training SSM

Oops! We could not locate your form.

Click „ACCEPT OFERTA” si te contactam noi prin e-mail.  Pentru detalii iti stam la dispozitie 0766.652.599


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.
[stm_icon_box][/stm_icon_box][vc_message icon_fontawesome=”fa fa-wheelchair”]Ohsas Experts propune o alta abordare: training-uri teoretice si practice la sediul clientului utile si aplicabile pentru securitatea si sanatatea in munca (SSM). Ne raportam tuturor agentilor economici din Bucuresti si Ilfov.[/vc_message]
[vc_custom_heading text=”Echipa noastra ofera Traininguri si Workshopuri de specialitate in probleme legate de securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta.” font_container=”tag:h4|font_size:20px|text_align:left|color:%23222222|line_height:45px” google_fonts=”font_family:Poppins%3A300%2Cregular%2C500%2C600%2C700″]

Beneficiati acum de oferta de training SSM personalizat pentru companii, oferita de echipa Ohsas Experts.

In functie de nevoile pe care le-ati identificat, puteti solicita sustinerea unui workshop cu durata intre 2 si 6 ore si puteti alege tema centrala care va fi dezbatuta. Vom aborda notiunile generale despre situatiile de urgenta, tehnicile de prim ajutor, riscurile de accidentare si metodele de diminuare a acestora, precum si modelele de actiune in caz de pericol grav si iminent.

Ne place sa intampinam provocarile pregatiti si de aceea am gandit si am structurat trainingurile si workshop-urile intr-o maniera care sa permita transmiterea unui set de informatii din domeniul sanatatii si securitatii in munca, util si complet si cu o vasta aplicabilitate practica. In desfasurarea workshop-ului incurajam dialogul si suntem curiosi de fiecare data sa descoperim intrebarile pe care le au angajatii si angajatorii. Utilizam metode creative cum sunt jocul de rol si exercitii de improvizatie si venim cu numeroase exemple din experienta pe care o avem in livrarea de solutii de prevenire a situatiilor de urgenta si de promovare a sanatatii si securitatii in munca. Workshop-ul SSM creeaza oportunitatea lucrului in echipa asupra unor teme de interes pentru angajati si angajatori, intr-o atmosfera placuta. In felul acesta ne asiguram ca la sfarsitul activitatii pe care o sustinem, echipa dumneavoastra va fi mult mai constienta de necesitatea implicarii in planul de prevenire al situatiilor de risc si in respectarea si aplicarea normelor de siguranta.

Statisticile in domeniu au aratat ca organizarea atelierelor de lucru cu scopul promovarii sanatatii si securitatii in munca, insotite de elaborarea unui plan de actiune in acest sens, au contribuit la reducerea cu pana la 70% a accidentelor de munca. Aceste cercetari confirma rolul important al activitatilor de informare si prevenire in actiunea responsabila pentru prevenirea situatilor de urgenta si diminuarea aparitiei situatiilor de urgenta.

Ne bucuram de fiecare data cand organizam traininguri SSM, pentru ca intalnim noi echipe, noi oameni al caror interes este de a se implica progresiv in promovarea sanatatii si sigurantei la locul de munca.

Va doriti sa veniti in sprijinul angajatilor companiei dumneavoastra cu mai multe informatii despre SSM, mai bine structurate, oferite intr-o maniera interactiva?

Vreti sa cresteti  gradul de implicare, nivelul de asumare a responsabilitatii si preocuparea pentru sarcinile care promoveaza sanatatea si securitate in munca, in randul angajatilor pe care ii aveti?

Solicitati oferta personalizata de Training SSM aici: contact@tst.ohsas-experts.ro

Ceea ce ne recomanda pentru serviciile de Training SSM:

tarife acceptabile;

exercitii practive;

prezentare interactiva;

ne deplasam la sediul clientilor.

Cereti oferta personalizata de Training SSM aici: contact@tst.ohsas-experts.ro