OHSAS Experts – Zero Amenzi SSM si PSI-3

„Zero Amenzi SSM si PSI” zice OHSAS Experts! „Garantam prin contract!”

Am lucrat mult sa putem afirma asta. OHSAS Experts inglobeaza toate valorile noastra, ale oamenilor din spatele brandului. Experienta pe care am castigat-o in anii de munca in Sanatate si Securitate in Munca cat si in al Situatiilor de Urgenta ne-au adus unde suntem astazi: Experti SSM si PSI.

Suntem o echipa tanara si temeinic pregatita si am gasit de cuviinta sa punem la dispozitia partenerilor nostri oportunitatea de a colabora cu un singur partener de incredere, in functie de necesitati, si pentru servicii complementare.

Astfel, suplimentar fata de serviciile clasice precum intocmirea documentatiilor, evaluarile riscurilor si instructajele SSM si PSI, am convenit sa largim aria activitatilor noastre cu o serie de servicii particularizate (cu o la fel de mare importanta si des pretinse de catre organele de control, acolo unde generalitatile sunt in ordine.

„Zero amenzi SSM si PSI” aceasta este misiunea OHSAS Experts.

Parteneriatele, diversitatea serviciilor pe care le oferim, profesionalismul de care dau dovada expertii nostri, calitatea  si  viteza de raspuns sunt doar o serie de factori de incredere pe ii garantam oricarui potential client .

[vc_custom_heading text=”Ne gasesti la:”]
  • Telefon 0766.652.599
  • Luni – Vineri intre orele 09:00 si 18:00.
  • Zarii nr. 6, ap. 9, sector 5, Bucuresti
[vc_custom_heading text=”Programeaza o vizita:”]