Incarcare extinctoare Catelu

Cine suntem? Ohsas Experts suntem: o companie 100% romaneasca, ambitioasa, si specializata in acordarea de servicii de consultanta in domeniile: securitate la incendiu, protectia muncii si servicii de incarcare extinctoare Catelu!Protectia muncii Catelu

Care sunt domeniile in care intervenim inca din anul 2011?

  • Service extinctoare
  • Verificare extinctoare

Cateva dintre ele sunt urmatoarele: prevenire si stingere incendii (PSI-SU), evaluarea riscurilor de aparitie a incendiilor, incarcare extinctoare, protectia muncii (SSM), protectia mediului, medicina muncii, etc.

Pot serviciile de incarcare extinctoare Catelu puse la dispozitie tutoror persoanelor fizice si juridice precum si institutiilor publice si/sau organizatiilor non-guvernamentale din localitatea Catelu sa aduca un plus de siguranta salariatilor din compania pe care o detineti, in conditii de incendiu?

Daca analizam atent activitatea noastra si daca luam in considerare dotarile de care dispunem precum si foarte buna pregatire a salariatilor nostri, raspunsul nu poate fi decat AFIRMATIV!

Citeste cu atentie toate informatiile prezentate pe ohsas-experts.ro pentru a afla cat de multe avantaje prezinta serviciile de acest tip oferite de noi, inclusiv cele din localitatea Catelu din judetul Ilfov!

Concret, suntem aici pentru siguranta dumneavoastra: servicii de incarcare extinctoare Catelu.

Cele mai importante sunt serviciile de incarcare agent de stingere. Acesta poate fi atat spuma, cat si pulbere sau CO2. Este bine sa retineti faptul ca Ohsas Experts incarca orice tip de stingator, fie ca este fix sau mobil, fie ca este de tip P3, P5 sau P50, etc..

incarcare stingatoare cateluPoate compania Ohsas Experts sa furnizeze servicii de incarcare extinctoare Catelu in special companiilor cu spatii mari de productie si numar ridicat de salariati?

DA!! Pentru ca detinem spatii mari si moderne foarte bine utilate si pentru ca oferim servicii similare cu serviciile de incarcare extinctoare Catelu si in alte 40 de localitati din judetul Ilfov inclusiv in orasul Bucuresti, va putem sustine si in situatia in care aveti un numar mare de extinctoare de incarcat. In astfel de situatii Ohsas Experts acorda partenerilor sai si servicii de transport gratuite pentru aceste echipamente speciale.

Care sunt celelalte tipuri de servicii de incarcare extinctoare Catelu de care mai puteti beneficia daca va hotarati sa incheiati un contract de colaborare cu noi?

Inainte de a incarca un extinctor, noi intotdeauna il verificam in mod amanuntit. Daca descoperim ca exista piese componente defecte le inlocuim imediat pentru a repune extinctorul in stare de functiune in cel mai scurt timp posibil!

Alaturi de aceste servicii profesionale de incarcare extinctoare, partenerii nostri de contract mai pot benficia si de servicii profesionale de presurizare extinctor, etichetare si prelungire termen de garantie! In anumite situatii va putem ajuta si cu servicii de vopsireextinctoare, daca este cazul!

Suna imediat la numarul de telefon 0748 11.00.57  pentru a beneficia in cel mai scurt timp posibil de consultanta gratuita in acest domeniu!

Spatiile Ohsas Experts amenajate special pentru a furniza aceste servicii de incarcare extinctoare Catelu:

  • sunt foarte bine dotate
  • foarte moderne
  • detin toate autorizatiile necesare pentru astfel de activitati.
  • indeplinesc toate normele de protectia mediului
  • indeplinesc toate normele de sanatate si securitate in munca

Pot serviciile de incarcare extinctoare Catelu sa fie parte organizatorica in preventia unor situatii de urgenta?

DA!! Stingatoarele achizitionate pot fi incarcate de Ohsas Experts in doar 48 de ore!

Daca aceasta oferta vi se pare atractiva si avantajoasa, va rugam sa ne vizitati cat mai repede la sediul nostru din comuna Catelu pentru a stabili conditiile unei colaborari frumoase, inclusiv pe termen lung.