Incarcare stingatoare Pantelimon

Protectia muncii Pantelimon

Cine suntem? Nimic mai simplu! O companie foarte ambitioasa infiintata inca din anul 2011 care se implica in mod activ in oferirea serviciilor de consultanta specializata in domenii de maxima importanta pentru securitatea salariatilor dumneavoastra!

Cele mai importante domenii de activitate in care intervenim sunt urmatoarele: organizarea completa a  activitatii de prevenire si stingere incendii (PSI-SU), de protectia mediului, protectia muncii (SSM), medicina muncii, evaluarea riscurilor de aparitie a incendiilor, incarcarea stingatoarelor de orice tip, etc..

De ce am decis sa furnizam servicii de incarcare stingatoare Pantelimon in localitatea dumneavoastra precum si in multe alte localitati importante din judetul Ilfov?

Desi pare un lucru banal, de felul in care functioneaza echipamentele destinate stingerii incendiilor depinde intreaga activitate de PSI-SU. Oricat de mult timp si resurse am investi in organizarea ei si oricat de mult ne vom instrui salariatii, nicioadata nu vom fi in siguranta deplina daca serviciile de incarcare stingatoare Pantelimon nu vor fi de foarte buna calitate.

Suna acum la numarul de telefon postat pe site-ul companiei Protectia muncii Bucuresti pentru a afla toate serviciile importante pe care le furnizam in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor!

Care sunt avantajele de care beneficiaza persoanele juridice si/sau fizice, inclusiv institutiile publice si organizatii non-guvernamentale care se hotarasc sa incheie cu noi contracte pentru furnizarea serviciilor de incarcare stingatoare Pantelimon?

incarcare stingatoare pantelimonCel mai important avantaj este acela ca noi putem incarca orice tip de stingator, fie ca este pe baza de spuma, pulbere sau CO2, fie ca este fix sau mobil, fie ca este de tip P50, P3 sau P5. In situatia in care numarul stingatoarelor din compania dumneavoastra este mare, tot Protectia muncii Bucuresti va ofera si servicii de transport gratuit pentru acestea.

Mai sunt si alte avantaje de care vor beneficia partenerii nostri de contract pentru furnizarea de servicii de incarcare stingatoare Pantelimon?

DA!! Calitatea exceptionala a serviciilor noastre se datoreaza in primul rand pregatirii pe care o au salariatii nostri si dotarilor de care dispunem. Astfel de servicii de incarcare stingatoare Pantelimon noi le realizam in spatii moderne special amenajate care intrunesc toate conditiile pentru protectia mediului si toate normele de sanatate si securitate in munca!

Va putem sustine aceasta activitate in mod eficient, inclusiv in conditii de maxima urgenta pentru ca noi nu avem nevoie decat de 48 de ore pentru a va pregati echipamentele de acest tip.

Contacteaza imediat un specialist de la Protectia muncii Bucuresti pentru a afla oferta de pret disponibila acum, care este foarte avantajoasa pentru toata lumea!

Concret ce tip de servicii sunt inlcuse in pachetul de servicii de incarcare stingatoare Pantelimon?

  • Service stingatoare
  • Verificare stingatoare

Cele mai importante sunt, bineinteles, serviciile de incarcare agent de stingere. Inainte de a va incarca stingatoarele noi intotdeauna le vom verifica cu minutiozitate. Daca vom descoperi piese componente defecte, le vom inlocui imediat! Celelalte servicii care fac parte din aceasta oferta sunt serviciile de presurizare stingatoare, etichetare si prelungire termen de garantie. Daca sunt necesare, va putem pune la dispozitie si servicii de vopsire stingatoare la preturi foarte, foarte bune.

Pot fi contractate usor serviciile de incarcare stingatoare Pantelimon?

DA!! Nu este necesar decat sa ne sunati la numarul de telefon (  0748 11.00.57 ) prezentat pe site-ul companiei noastre www.ohsas-experts.ro sau sa ne faceti o vizita direct la sediul nostru din localitatea Pantelimon, si va vom spune ce formalitati trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de oferta noastra de acest tip. Va asteptam cat mai curand si in localitatea Pantelimon din judetul Ilfov!