Inchiriere extinctoare

PROGRAMEAZA Ridicarea Extinctoarelor

Name(Required)

Inchiriere extinctoare

OHSAS Experts inchiriaza extinctoare in Ilfov si Bucuresti. Cele mai frecvent utilizate mijloace tehnice pentru limitarea si stingerea inceputurilor de incendiu, sunt extinctoarele. Este foarte important ca extinctoarele sa fie folosite diversificat pentru fiecare tip de focare de incendiu. Extinctoarele de incendiu sunt recipiente metalice care contin un agent de stingere ce este expulzat  sub actiunea presiunii din interior si este dirijat asupra unui focar.  In functie de domeniul protejat, fiecare manager cumpara extinctoare adecvate domeniului sau de activitate.

Ca in cazul oricarui mijloc tehnic, la utilizarea extinctoarelor se vor respecta obligatoriu instructiunile de folosire, functionare, verificare, intretinere si reparare.

Serviciul de inchiriere extinctoare pe care vi-l ofera OHSAS Experts implica:

Transportul extinctoarelor
Pozitionarea extinctoarelor

OHSAS Experts ofera serviciul de inchiriere extinctoare pentru evenimente precum:

concerte, petreceri, nunti, expozitii, santiere mobile, etc.

Prin inchiriere extinctoare scapati de o grija, reprezentantii OHSAS Experts le aduc la dumneavostra verificate si in stare de functionare.

Totodata extinctoarele pot fi inchiriate si pe o perioada mai lunga de timp.

Asigurarea impotriva incendiilor este o activitate ce are caracter permanent. Serviciul de inchiriere extinctoare, implica responsabilitate si profesionalism. De aceea alegand OHSAS Experts vei selecta un partener alaturi de care construiesti siguranta afacerii tale, intr-o relatie de durata.