Oferta protectia muncii personalizata

Echipa noastra  garanteaza prin oferta protectia muncii  servicii complexe privind  instructajul de protectia muncii (ssm),  evaluarea riscurilor de incendiu , apararea si  prevenirea acestora,  medicina muncii, servicii expert contabil , resurse umane , precum si cea mai larga gama de servicii juridice.

Solicitand oferta protectia muncii  veti intelege ca puteti evita din timp  ca  potentialele acceidente de munca , astfel inevitabil veti le  reduce considerabil .

Cu oferta protectia muncii si psi veti intelege ca puteti preveni eventuale erori umane ce pot cauza accidente in munca:

Asigurarea instructajului din oferta protectia muncii si psi  angajatilor  dvs  nu doar ca respectati moralitatea  puteti sta linistit fara sa riscati nimic, deoarece noi, prin oferta evaluarea riscurilor  luam in calcul toate posibilitatile ce pot provoca dezastre in adevaratul sens al cuvantului.

[vc_separator]
[vc_separator]

Cui se adreseaza oferta protectia muncii  ?

Oferta protectia muncii  se adreseaza  atat societatiilor mici, cat si celor mari si foarte mari.  Protectia muncii este obligatorie din punct de vedere legal, cat si dpdv moral pentru ca in a  solicita   oferta protectia muncii  cat mai repede faceti primul pas de a intra in legalitate si in acest fel nu veti fi nevoit sa platiti amenzi foarte mari, si cel mai important nu riscati viata angajatilor cu buna stiinta.

Este important sa primiti oferta protectia muncii  pentru a afla costurile pentru intreg serviciul de protectia muncii PSI.

Oferta protectia muncii

Protectia muncii  nu este o optiune, ci este o conditie obligatorie in momentul angajarii de personal. Respectarea regulilor transmise legate de stingerea si prevenirea incendiilor, precum si medicina muncii  evaluarea riscurilor, si prin consultanta protectia muncii regasita in oferta protectia muncii si psi.

Avantajul asigurarii instructajului de protectia muncii este ca echipa dvs va lucra in conditii fara stres cat se poate de normal, moral  fara asumarea riscurilor.

Firma noastra care furnizeaza servicii si oferta protectia muncii si psi  are experienta ultimilor ani  si cunoaste faptul ca multi dintre dvs prefera riste, dar cu noile reglementari  ne asteptam ca institutiile statului sa intensifice controalele pentru toate firmele, si astfel riscati  foarte mult pentru aproape nimic in plus.

Cum pot obtine  oferta protectia muncii  ?

 

Oferta protectia muncii   se poate obtine completand formularul alaturat, prin email  sau telefonic   :

Telefon: 0747.81.20.81

Email: contact@tst.ohsas-experts.ro

Persoana contact: ing. Lucian Dornescu

 

Pentru a discuta mai multe detalii despre  oferta protectia muncii  va invitam la sediul nostru din Str. 11 Iunie nr 23, sector 4, Bucuresti.

Sănătatea și securitatea la locul de muncă

Sănătatea și securitatea la locul de muncă este unul dintre domeniile în care firma noastra  a avut cel mai mare impact – cu un cadru juridic solid care să acopere numărul maxim de riscuri, cu un număr minim de reglementări.

De asemenea, echipa noastra de protectia muncii  este formata din specialisti care  monitorizeaza cu atentie  Agenția Europeană pentru Sănătate și Securitate în Muncă și Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de  difuzeaza  informații, îndrumare și promovare  a unui mediu de lucru sănătos – în special în întreprinderile mici si mijlocii.