Cercetare accident de munca

SOLICITA OFERTA
Cercetare accident de munca

Suna acum la OHSAS Experts!


 Oferta este valabila pentru Domeniile de activitate enumerate mai sus (TESA* – activitati de birou), pentru orice alte domenii de activitate, va rugam sa solicitati o oferta personalizata;
 Documentatia se achita o singura data la semnarea contractului si este valabila, indiferent de fluctuatia de personal, pana cand societatea isi schimba domeniul  de activitate sau infiinteaza noi posturi de lucru;
 TESA = categorie de angajați într-o companie, organizație sau instituție – personal Tehnic, Economic și Socio-Administrativ.

Descarcati  Formular declarare accident de munca

Ohsas Experts efectueaza la cerere cercetare accident de munca.

Accidente de munca sunt situatii neplacute si nedorite, dar care cer o gestionare eficienta pentru toate persoanele implicate, mai ales din unghiul celor ce fac cercetare accident de munca.

Imediat ce s-a produs accidentul de munca angajatorul are obligatia sa anunte evenimentul la ITM, telefonic sau prin email. Dupa aceea va proceda la intocmirea procesului verbal de cercetare care trebuie finalizat in 10 zile lucratoare de la data producerii accidentului.

Echipa Ohsas Experts vine cu serviciul complet de cercetare a accidentelor de munca si intocmirea tuturor documentelor care trebuie anexate in dosarul ce se depune la ITM in maxim 5 zile lucratoare de la finalizarea cercetarii.

Accident de munca

Accident de munca

Specialistii nostri OHSAS Experts vin la locul accidentului pentru a inregistra toate datele necesare cercetarii accidentului de munca, conform HG 955/2010.

In acest fel puteti salva o parte importanta din timp, pentru ca echipa OHSAS Experts va prelua toate sarcinile referitoare la cercetarea accidentului de munca.

Vom inregistra declaratiile celor accidentati si ale martorilor, vom face fotografii ale spatiului unde a avut loc evenimentul si vom colabora cu toate autoritatile implicate. Astfel va degrevam de multe drumuri si mult timp pierdut.

Contactati-ne pentru detalii suplimentare si pentru Oferta cercetare accident de munca.

Solicitati preluarea cercetarii accidentelor de munca de catre OHSAS EXPERTS.

Atunci cand au avut loc in compania dumneavoastra accidente care produc incapacitatea temporara de munca sau accidente ale caror consecinte sunt mai grave.

Fie ca este vorba despre o situatie in care a fost afectat un lucrator sau un numar mai mare de persoane, cercetarea accidentelor de munca trebuie sa urmeze si sa respecte reglementarile in vigoare.

Serviciile specializate sunt o alegere tot mai des facuta de companiile care doresc sa-si dedice in mod eficient timpul pentru indeplinirea obiectivelor de lucru.

“Daca-i copil sa se joace, daca-i cal sa traga si daca-i popa sa citeasca”. In cuvintele simple, dar pline de inteles ale lui Ion Creanga, credinta pe care o avem in firescul realizarii a ceea ce poti face cand stii cine esti si ce poti sa faci cel mai bine.

In situatiile delicate, ale accidentelor de munca, devine cu atat mai utila interventia unei echipe de profesionisti specializati in protectia muncii care au experienta in cercetarea accidentelor de munca.

Alegerea de a lucra cu un serviciu extern in aceste situatii, nu este o lipsa de implicare din partea angajatorului, ci dimpotriva.

Asumarea responsabilitatii si luarea deciziei ca cercetarea accidentelor de munca sa fie facuta de cei care stiu cel mai bine sa faca acest lucru, deoarece reprezinta obiectul activitatii pe care o desfasoara.

Suntem OHSAS Experts, echipa de experti SSM ce promoveaza cultura sigurantei la locul de munca si credem cu tarie ca cea mai buna modalitate de protectie este preventia. Insa, atunci cand accidentele de munca deja s-au produs, suntem adeptii unui comportament bazat pe autocontrol, pe o atitudine obiectiva si necritica si pe o abordare empatica. Acestea sunt valorile pe care le aducem cu noi in activitatea de cercetare a accidentelor de munca si in relatia pe care o construim cu partenerii pentru care lucram.