Pasi de urmat pentru inchereierea unui contract

Serviciile OHSAS Experts atat pe parte de protectia muncii (Bucuresti si Ilfov) cat si pe parte de situatii de urgenta, PSI, evaluare de risc la securitate fizica sunt

Protectia muncii – Prevenire Accident de muncă – vătămarea violenta a organismului, precum şi intoxicaţia acută profesională, care au loc în timpul procesului de muncă

recomandate de experienta indelungata concluzionate prin rezultate practice, precum si prin calitatea relatiilor de incredere pe care le cladim cu partenerii nostri.

Protectia muncii Bucuresti

Evaluam riscurile la securitate fizica,  intocmim documentatia conform legislatiilor in vigoare (L319/2006, L307/2006, L333/2003), efectuam instructaje S.S.M. si P.S.I. cat si pentru prevenirea accidentelor de munca si imbolnavirii profesionale si iti suntem alaturi in fiecare luna cu

toate informatiile de care ai nevoie.

Echipa OHSAS EXPERTS are ca obiectiv aplicarea unor solutii eficiente, in cel mai scurt timp si obtinerea unui grad inalt de satisfactie

din partea clientilor ca tine. Siguranta si sanatatea in munca sunt preocuparea noastra centrala, de aceea toate serviciile de protectia muncii sunt completate de o oferta personalizata de servicii de medicina muncii, PRAM, reusurse umane si cursuri de formare profesionala.

Pentru ca stim ca „un om informat este un om puternic”, pe ohsas-experts.ro gasesti articole ce contin cele mai recente informatii cu privire la protectia muncii, siguranta si sanatatea in munca si domeniile conexe precum PRAM, Mediu, Situatii de Urgenta sau ISCIR/ RSVTI.

Ne plac interactiunea si colaborarea si suntem nerabdatori sa te cunoastem. Vom realiza o analiza detaliata asupra nevoilor pe care afacerea ta le are in ceea ce priveste protectia muncii, PSI sau evaluare de risc la securitate fizica  si impreuna vom stabili masurile pe care trebuie sa le iei pentru a-ti proteja angajatii si pentru a te proteja impotriva amenzilor.

Protectia muncii la sediul clientului

curs practic primul ajutor la sediul clientului

 Servicii protectia muncii

Efectuam servicii de protectia muncii, PSI si evaluarea riscurilor la securitate fizica cu profesionalism si intelegem ca este necesar sa aplicam serviciile atat in functie de specificul societatii cat si in functie de bugetul alocat. In acelasi fel, intelegem ca in parteneriatele pe care le stabilim, este necesar sa construim o relatie de colaborare deschisa in care comunicarea si promptitudinea sunt factorii cheie.

 

OHSAS EXPERTS este o echipa care se ghideaza dupa cele mai inalte standarde ale calitatii, iar in cei peste 9 ani de activitate ne-am castigat renumele de partener de incredere si ne-am depasit limitele prin efort sustinut.

Rezultatele fructuoase in protectia muncii si evaluarea riscurilor la securitate fizica sunt energia care ne sustine sa continuam in acest stil al performantei. Fie ca ne angajam in colaborari pentru companii de mari dimensiuni, medii sau mici, deviza noastra este una singura: promptitudinea in livrarea serviciilor de protectia muncii, prevenire si stingere incendii, PRAM, protectia mediului, medicina muncii.

 

OHSAS EXPERTS este o echipa care se ghideaza dupa cele mai inalte standarde ale calitatii, iar in cei peste 9 ani de activitate ne-am castigat renumele de partener de incredere si ne-am depasit limitele prin efort sustinut.

Rezultatele fructuoase in protectia muncii si evaluarea riscurilor sunt energia care ne sustine sa continuam in acest stil al performantei.

Fie ca ne angajam in colaborari pentru companii de mari dimensiuni, medii sau mici, deviza noastra este una singura: excelenta in livrarea serviciilor de protectia muncii, prevenire si stingere incendii, PRAM, protectia mediului, medicina muncii.

[vc_custom_heading text=”Solicita Oferta”]